|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
obična visa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
|
I meni oce obicnu visu, ali sad me maltretira s brojem telefona (krenuo s najmanjim paketom). Uzmem virtualni, dojde kod i opet something went wrong hihi Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 26.02.2024. u 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ja jučer uspio preko Nigerije, prvo izabrao mobili plan pa onda 720 i stalno je tražil mobilni broj. Tek kad sam odabrao 4K plan nije tražio mobilini broj. Nakon toga mi poslali mejl da promijenim lozinku i za sada sve šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
|
To gdje traži broj je baš random... Meni tražilo na 4k pa prošlo na mobilnom paketu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Premium
|
Bitno da prolazi za sad! I da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Preko kojeg VPN-a si uspio? Probao sam više plaćenih VPN-ova ali mi niti jedan ne prolazi. Dodjem do načina plaćanja i tu mi odbije karticu. Zahtjev do Revoluta mi nije niti došao. Nigdje me nije tražio mob broj da unesem. Probao sam sa svim planovima pretplate i više različitih kartica (maestro,visa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Registered User
|
Surfshark VPN, uzeo preko google paya, ima 7 dana da se može prekinut. Sve sam radil s mobitela, ali kroz browser ne preko aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Partnerstvo HT-a i Netflixa https://www.ictbusiness.info/telekom...t-a-i-netflixa https://www.24sata.hr/tech/netflix-s...-u-ht-u-969392 integriran u ponudu maxtv programa
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pozdrav, Jel ima netko ideju kako bi Premium account kojeg odnedavno imam sherao i na drugi smart TV, ali da to bude limitirano na 1080P, a ne 4K kao na "glavnom" TV koji je spojen mreznim kabelom na router? Niti ima potrebe za 4K na drugom TV-u, a i taj drugi TV je na 2,4GHz Wi-Fi mrezi koja bi vjerojatno postala prezagusena prometom 4K sadrzaja uz laptope, mobitele itd koji koriste isti taj Wi-Fi. BTW, Wi-Fi bas mora bit na 2.4Ghz jer je obiteljska kuca, puno zidova i betonskih deka pa je jedino s njim signal OK i zadovoljava sve potrebe (barem je do sad). Za sad se nebi htio odrec premium accounta jer mi 4K i Dolby Vision odgovaraju, samo je problem vjerojatnog zagusenja Wi-Fi mreze u mojoj kuci ako bi se gledalo 4K na tom drugom TV-u. Ono podesavanje na stranici Netflixa se koliko sam shvatio odnosi na sve uredjaje, pa ta opcija ne igra. Zadnje izmijenjeno od: 3alfa3. 29.03.2024. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ako je neko u potrazi za netflix premium profilom, slobodno mi se javi privat
![]() |
#1099 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam već 4 godine u drugoj državi, bez VPN-a dok su vlasnik profila i dodatni profil na dvije različite lokacije u HR. Jučer mi je prvi put došla poruka “Your TV is not a part of the Netflix Household for this account”. Vlasnik accounta mi poslao kod kojeg je dobio na mail i vozi dalje. Drame bezveze
![]() |
#1100 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imao sam HR acc i krenuli smo tsk i am traveling dok se nije potrosilo i onda nema više. Pa sam preso na turski, kao ne seru, until yesterday dok je prvi kod dosao ![]() Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 25.04.2024. u 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
evo ja već 2 mjeseca bez ikakvih problema gledam za 3.5€ preko Getcheap, dosadilo mi dijeliti jer mi skoro svaki dan izbacivalo da potvrdim household , istina za to sam cijelo vrijeme zezao nećakinju da potvrdi,al ono cura ima 18 godina,pa joj ne treba dosadni stric u životu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
pozdrav, imam također duže vrijeme slot preko kolege tu sa foruma, međutim u zadnjih tjedan dana 2-3 puta mi je izbacilo ažuriranje kućanstva, gdje kolega dobije kod i odobri mi ponovno pristup. Traje koji dan i onda opet. koje je riješenje ovoga i da li uopće postoji? koristim firestick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Ima, stavi Netflix app na mobitel, ulogiraj se u taj račun i jednom mjesečno odi do kolege, spoji se na njegov WIFI i pokreni kratko neki video. Ili odnesi fire stick kod njega da bude u istom kućanstvu, to će ga otključati, ali pitanje na koliko dugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
|
bilo kakav vpn ce rijesiti problem, ali onda kod jednog mora biti dignut vpn i ostali se spajaju na njega i "u istoj su mrezi jel". E sad krene kmecanje ali ali ja necu vpn slagat, ja stisnem netflix gumb na tv i gledam ![]() Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 27.04.2024. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
S druge strane ako dijeliš među prijateljima/poznanicima s kojima se vidiš barem jednom mjesečno, posebno ako ima više mobitela koji posjećuju "kućanstvo", niti ne skužiš da postoje ta ograničenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Davno sam pitao, sad mozda nekome bacim i ideju da testira jer je potpuno besplatno: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3656664 Nazalost nemam vise netflix, ali godinama koristim tailscale pa vjerujem da ce raditi najnormalnije.
![]() |
![]() |
|
|