|
![]() |
#70861 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Upravo to. E-CVT je malo bolji al i dalje je CVT kaj bus. Al iskreno da imam 50-60k (i da rade karavansku izvedbu IS-a) sa strane nebi bas previse razmisljao. Vozim se na tjednoj bazi u Mecki S205 C250 (nope nije moj) i auto je fin ali Lexus IS/NX (cak i UX) pogotovo u koznoj izvedbi su nekaj sasvim deseto. A pogotovo tu gore Lexus je skup u vr. mater u odnosu na Mercedes/BMW/Audi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70865 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#70867 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, performanse. Pritom se ne misli samo na ubrzanje od 0-100, stovise to je u praksi jedna od najmanje bitnih stvari. Pogledaj malo nezavisne (ako to uopce vise postoji) reviewe. Ali neovisno o tome, drago mi je da se netko odupire downsizingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70868 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da jasno straight line performanse su mi onak..nebitne. ![]() U rangu gonjanja cybertrucka po stazi. Omašena poanta vozila ali ok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70869 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Čist sumnjam da sve one zvijeri od 500ks kaj budući vlasnici gledaju koliko pije ![]() Meni se isto sviđa kaj se mazda ne odupire downsizingu ali me smeta kaj se gura mild hibrid u svaki novi auto. Konkretno koja je poanta mild hibrida u ovome a da nije zadovoljavanje co2 i tobože potrošnje za krajnjeg kupca?
![]() |
![]() |
#70872 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A ti dobiješ extra komplikaciju i ekstra dio koji može krepat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70874 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kreni-stani prilično opterećuje motor. Mali elektromotorinjo to rastereti pa je moguće uštedjeti na kuplungu, konstrukciji motora, mjenjača… a istovremeno skuplje prodati novi tech. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70876 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70877 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Istina je da ima više stvari koje mogu krepat, al nije to više nova tehnologija, postoji desetljeće+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70878 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#70883 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pogledaj samo cijenu prije točenja da te ne bi neugodno iznenadilo. Npr INA prodaje u plastičnim pakiranjima od 10 litara Ad Blue, i to košta oko 220 kuna. Tokić prodaje 10 litara za 100 kun. Edit, googlao sada i ispada da petrol prodaje 1litar adbluea za 1,2 €, to je ok cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70885 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
S jedne strane se sef Toyote hvali kako su EV-i prevara, a s druge strane Lexus se trenutno hvali kako prelazi iskljucivo na EV ![]() No, nista nije u kamenu uklesano, nadam se da ce se izjaloviti, kad se balon vremenom ispuse. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70886 |
Premium
|
Imate li kakav prijedlog autića s ovim 'zahtjevima': - 360 kamera - senzori all around - grijani sic barem vozaču - automatski mjenjač - nešto veličine golfa/polića da je dragoj lakše s njim po uskim uličicama ![]() Dodatni plusevi bi bili (može, ali nije nužno): - auto hold - 4x4 - kuka Doslovce ne znam što tražiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70889 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Sta ce ti kuka na takvom auticu uopce?
![]() |
![]() |
#70890 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali 4x4 i kuka nisu must have. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |