|
|||||||||||
|
|
#69874 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Isto vrijedi i za cjenovno vrlo atraktivne kineze. Uplanirajte da vam djeca što prije uzmu drugi strani jezik kineski. Znam da graniči s provokacijom, al tu smo gdje jesmo. The times, they are a-changing.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 10.10.2023. u 10:16. Razlog: Gramatika |
|
|
|
|
|
|
#69876 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ovaj Focus je dizel i samim time nema klapnu gasa (bar ne u obliku kakve benzinci imaju, dizeli imaju anti-shudder valve za meko gašenje), već turbo proizvede taj zvuk kod naglog usporavanja u protočnom sustavu - obično maknuti dpf i katalizator i eventualno gljiva. Nema nikakve veze sa zdravljem turba u ovom slučaju Meni osobno iritantno na razini pops and bangs mapa, kad bespotrebno pucaju na šaltanju ili puštanju gasa
|
|
|
|
#69877 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Gledam malo testove nadolazećih EV-a i nevjerojatno mi je što se analiza; boje LED rasvjete u interijeru, svjetlosni efekti LED-a izvana, igrice na infotainmentu, povezivost s aplikacijom na telefonu... Pitam se gdje su nestali auti. |
|
|
|
|
|
#69880 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A corolla sa 17 god će trebat novu bateriju i vozi dalje, nije to dizel da ga moraš pazit i mazit da mu se dpfić ili egerić ne bi zaštopao/napunio, ili nedaj bože injektorčić zaštopao od previše čokoladice ovaj nafte. ![]()
|
|
|
|
#69881 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako mislite kupovati Kineze, požurite dok nisu poskupjeli zbog uvoznih taksi EU-a https://www.autonet.hr/aktualno/vije...ne-automobile/
|
|
|
#69882 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
I koliko te kosta ta batt? Ispod 5k eura cisto sumLJam. ![]() To nitko nece djorati i auto ide u smece. Vrlo zeleno. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69883 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() https://www.autonet.hr/aktualno/vije...-rolls-roycea/ |
|
|
|
|
|
|
#69884 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupio sam car jump starter s aliexpressa za 26 dolara i ugodno se iznenadio kako fino radi a V6 motoru koji vjerojatno treba malo više struje za start nego 3 ili 4 cilindra. Akumulator je bio toliko prazan da ni lampice po autu nisu radile, ni alarm, čak se i komp resetirao (izgubio potrošnju i km od zadnjeg točenja). Kresno k'o keks. Jedino me zanima kako bi na dizelu radilo. |
|
|
|
|
|
#69889 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#69891 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ova je bila jednom reparirana koliko znam, to je jedino od održavanja bilo. Stvarno sam oduševljen kako radi na plin. Jedini problem je taj što je firma propala/u stečaju i više ne rade takve boce, a bocu bih trebao za 5g mjenjati. Izgleda da ću morati vaditi taj sustav i stavljati drugi unutra ako budem još vozio taj auto. |
|
|
|
|
|
|
#69894 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kihne svaki filter zraka kod nagle promjene tlaka samo što normalni tvornički filter zraka ima kutiju koja dampa taj zvuk kao i zvuk kompletne usisne grane. I da, puno jače kihne kad napucaš gas nego kad ga pustiš. Frend je još prije 25 godina stavio gljivu na Twinga jedinicu atmosferca od 55 konja pa smo već tada gledali i slušali gljivu kako diše (i smijali se bačenim novcima). |
|
|
|
|
|
#69895 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Moze li preporuka univerzalnih guma za Zafiru B moze 15 ili 16 ne znam koja je tocno to dimenzija. Moji se voze cca 3-4tis km godisnje i mislim da nemaju potrebe za oba seta. Hvala unaprijed. Mislim da su velicine ove: 195 65 r15 205/55R16 tata jos potvrdi kad ga cujem ![]() btw: vise naginjemo na ove 15 jer su vjerojatno jeftinije, a auto se jedva i koristi pa bih bolje ove 16 na alu felgama i dobrim gumama prodali. Zadnje izmijenjeno od: TomG. 11.10.2023. u 10:31. |
|
|
|
|
|
#69896 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ako kome treba pumpa za auto/motor/bicikl i bilo što drugo, mogu preporučit ovu prijenosnu baterijsku od Xiaomia: https://www.ekupi.hr/hr/Sport/Bicikl.../p/EK000544077 Odličan proizvod, mala, kompaktna i vrhunski izrađena, digne sa 1.5 na 2.5 bara za par min. Ima na aliexpressu još jeftinijih verzija koje sigurno nisu ništa lošije: https://vi.aliexpress.com/item/10050...d=ggthqeaL8bdu
|
|
|
#69898 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam je već oko dvije godine i ima samo jedan problem. Prazni se ako se ne koristi, pa da se ne iznenadite kao ja…kad jednom zatreba pa bude prazna. Nije neispravno, tako funkcionira koliko sam uspio iskopati po forumima i user reviewima. Punio auto masu puta, bicikl isto. Radi besprijekorno. Stoji u autu a ako se vozim biciklom na dulje ture, ide u ruksak umjesto ručne pumpe
|
|
|
#69899 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I npr. napunim ju do kraja, koliko dugo ju (u danima/tjednima) mogu voziti sa sobom u ruksaku? Da punim/dopunjavam gume svaka 4-5 dana na bajku? Onako, okvirno? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.10.2023. u 14:44. |
|
|
|
|
|
#69900 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Imao sam xiaomi pumpu 16 mjeseci kad je kapacitet baterije znatno pao. Dok je nova, dopumpa 0.3bar na sva 4 ćoška i ostane malo rezerve. Pumpa je bila korištena 15 punjenja u tih 16 mjeseci i to većinom za manja dopumpavanja, ali nisam punio dok nije pokazalo da je prazno. Nakon toga je već javljala da je baterija prazna kod prve gume koju sam dopumpao 0.2bar. Pustite taj xiaomi i gledajte Bosch Easy Pump. Brži, tiši, integrirani pretinac za nastavke. Bilo bi svjetski da su ga izbacili s podrškom za 12V baterije. Imam ju taman godinu dana sad, ali nemam toliko punjenja na njoj, zasad 8.
|
![]() |
|
|