|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hm da...Google kopira vaš hard
http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...0/0228006.html Svejedno bila to caka kako bi se zaplasilo korisnike googla pa da ga ne koriste kako bi neka druga trazilica profitirala ili bila to istina nimalo mi se ne svidja ta ideja nadzora nad svime i svacime.Od lociranja mobitela preko odasiljaca,ISP-ovi zapisuju vase posjete www-om pa jos fali ovako nesto i za 5-10 godina znati ce se gdje je tko "prdno".Jos nedostaje da bijela tehnika nas pocne spijunirat i obavjestavat neciju vladu o necijim navikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Citiraj:
![]() Šalu na stranu, ne treba od svega raditi teoriju zavjere i paranoju. Kod moje žene u firmi snimaju sve razgovore na hard i sad neki gunđaju pa kak to, pa to je illegal... vrijedi i za ovo što si napisao: ako ima nešto što želim sakriti ni Gugl, ni ženina firma ni ona sama to neće naći a ostalo sve nek svi slobodno vide i čuju. Tako se čovjek osjeća slobodan. Ak bumo stalno razmišljali jel nas netko prati uz pomoć mobitela ili nam gleda slike s mora na hardu otišli bumo k vragu...btw. ponekad nekaj skrijem na kompu pa i sam nemrem naći, e da mi je onda Gugl da pomogne!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a Konzum kartice
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Baš me briga. Ono kaj ja skrijem nitko ne najde. Niti Google, a bogme nekad niti ja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj SVE se moze zobici znas onu staru ako je to COVJEK napravio onda to COVJEK moze i sjebat ![]()
![]() |
#8 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
dobro je rekao Chomsky, Orwell je zakasnio nekih 20tak godina...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|