|
![]() |
#421 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ništa novo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam isto tako cca odigra, udrija lvl 21. Bit ce zanimljiv dan danas. ![]() Tocno to, nije to ni do publishera vjerj (mada ovaj dio da offline igras su mogli rijesit), tako funkcionira PS online play.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Naravno da nema kad je sad samo "early access". Ja sam rollao Barba jer mi se čini da ga je najlakše igrat sa gamepadom i moram priznat da je vrhunski. Malo sam samo promjenio kontrole da mi bude logičniji raspored tipaka. Na Steam Decku se vrti neviđeno dobro, čak i 60 fpsa. Ugodno sam iznenađen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni se barba čini dost jači nego u betama, u svakoj beti je bio struggle naspram drugih, ovdje samo idem i sve pada (veteran II) već vidim nerf za koji dan, valjda neće odmah danas ![]()
![]() |
#425 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Šteta da nemaju na PC-u WASD movement, s obzirom da postoji gamepad support. To bi bila špica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
|
Ma ja na igram ništa već mjesecima, ovome se baš veselim. Nakon Tarkova, sve je mlačno, ovo me baš onako dobrano upalilo. Sjedim u hotelu, gledam twitch kak drugi igraju, jedno 350km od svog kompa, valjda me onda uhvatila groznica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
I to je sad normalno za nas koji ne igramo online. Recimo želim sa ženom casual odigrati par sati i svaki puta moram uzimati PS plus da bi mogao ući u igru koju sam platio. Meni to nikako nema smisla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ne kažem da je idealan sustav ali ovaj PS+ porez zaista nije skup kad uzmeš u obzir dobiveno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
igra je always online tako da igras online oces neces. kao i svaki drugi mmo/mmorpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Utorak mislim
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ista stvar, nakon Tarkya me tesko sta navuklo. Ovo evo peglam vec par dana pomalo, lvl 40 sinoc udrija (Druid). Ide to polako, bas nekako sta vise igram i vise razumin igru, bolja mi je.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam se zajebo pa došo do lvl 50 bez mounta ![]() išo po tamnicama, cellarima, eventima, side questovima, kraj mene prolazi lik lvl 17 na konju a ja pehaka ![]() pa sam išo riješit act 2 i 3 da dobim mounta, čisto da znate vi koji krećete, igrajte samo story na početku jer poslije s mountom lako riješite sve ostalo
![]() |
|
|