|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Prebacivanje iz PAL-a u NTSC
znal neko software il brz nacin na koji mogu snimljen dvd u PAL sistemu prebaciti u NTSC, kako bi se mogo gledati na amerckim dvd player-ima. pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Hmmm.. Mislim da danas svaki DVD player moze gutat i PAL i NSTC, tj moze dati izlaz i PAL i NTSC. PAL I NTSC su zapravo composite analogni signali a DVD i su ionako samo po sebi digitalni. E sad jedina razlika je u rezoluciji i broju sličica u sekudni. U slucaju da taj DVD player u USA to ne bi mogao primit (a DVD nije zasticen regijama) nego je neki kucni uradak, Onda bi ga trebao otvorit u nekom programu za DVD authoring i prekodirat na NTSC rezoluciju i 30 frameova u sekundi. Ali mislim da je to nepotrebno.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
PAL vs NTSC :)
ma ne moze gutat svaki, evo na stolu mi je jedan samsung e139, 2005 godina, americko trziste, i "eventualno" ako procita neki dvd slika je crno bijela. moze se ono ripat pa ponovo snimat na dvd al se to fakat ne isplati, a i onako kvalitat zapisa na postojecem dvd-u nije nekog kvaliteta. ako znas konkretno neki program za konverziju reci. ja sam naso sam na netu programcic "digital media converter v.2.63" mislim da je zadnja verzija i samo ona ima mogucnost konverzije pala u nts itd.. al ne mogu nac ********************** ![]() pozdrav EDIT by Buljo Pročitati pravila: Closed! Zadnje izmijenjeno od: buljo. 26.02.2006. u 22:05. |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Do viđenja... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|