|
|||||||||||
|
|
#66661 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Inače prije svakog stavljanja crnila bi trebalo očistit gumu. Tako ćeš dobit najbolje i najduže rezultate. |
|
|
|
|
|
|
#66662 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali eto, naučio "hard way". |
|
|
|
|
|
|
#66663 |
|
Premium
|
njima ne smiju ništa jer će ovi uzvratit...a znamo tjelenu spremu i sposobnost prosječnog HR policajca. |
|
|
|
|
|
#66665 |
|
Premium
|
Troši od 1-5W, ovisno o kameri i ovisno o rezoluciji snimanja. Zanemarivo je ako auto voziš svaki dan da se akumulator regenerira, ali ako ostaviš 2-3 dana bez, mogao bi imati problema. Na neki normalni akumulator to je od 150-200h baterije. Meni je jedna lampica u prtljažnicu ispraznila akumulator za 4 dana kad sam bio na moru, prtljažnik nije bio zatvoren do kraja. A troši manje od dashcam-a. |
|
|
|
|
|
#66666 | |
|
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Kaže da je to nakupljena prljavština, ali mu nije baš jasno zašto se toliko nakupilo. Isto crnilo korisiti već dvije godine i meni je na ljetnima bilo ok. Postoji mogućnost da je kombinacija nove zimske gume + prljavština vani utjecalo na veći talog. |
|
|
|
|
|
|
#66667 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ne znam kolko je svekoliko pucanstvo svjesno, ali WRC Croatia Rally se odrzava od 20-23.04.2023... https://rally-croatia.com/hr/ Ovdje imate snimke svih brzinaca koji ce se voziti... ![]() https://www.youtube.com/playlist?lis...NlQpNYJWCcaZXv
|
|
|
#66668 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije ni čudo da se ovakvo nešto dogodilo kada se složila smrtonosna kombinacija - žena, Zlovenka i BMW Udarila BMW-om u kombi pa oboje pali u more
|
|
|
#66670 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ove niže klase se tak slabo čuju da ne mogu posramit ni mog tedejia
|
|
|
|
#66671 |
|
Premium
|
hello pipl. Mazga 3 mi navršava 10 godina. Dosada sam ju servisirao u ovlaštenom i bio sam zadovoljan.No zadnjih par godina cijena samo raste. Ove godine sam dobio ponudu na 2500 kuna (ulje, filteri ulja i klime, tekucina za pdf) lolčina. Čak i da maknem filter klime i tekucine za dpf i dalje je to cifra 1500 kuna i još jedna lolčina. I jos sam fino dobio popust 25% na dijelove i 50% na ruke zbog godišta. Da nije bilo toga brijem da bi me prebili i oteli sat sa ruke ![]() ![]() ![]() Da li netko ima za preporučiti nekog normalnog mehaničara kod koga mogu napraviti redoviti servis a da se ne zajebavam sa kupovinom materijala. Znači ono dogovorim termin, dođem popijem kavu/blejim u mobitel/bacam pogled u vis, platim i odem, ili je to bajka/SF? Dok sam imao miatu servisirao sam kod Tureka i bio sam zadovoljan ali oni su mi ono zovi, moli da me prime 2057 godine, dodji, samo ostavi auto negdje na parkingu i onda za par dana ti se javimo kad mozes doci. Znaci to me vise ne zanima jer nemam tonu slobodnog vremena za takve egzibicije. |
|
|
|
|
|
#66672 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Prvo, nemam pojma sto je tekucina za pdf i neuk sam za aute da bi shvatio iz tipfelera o cem se radi. Ako zelis mijenjati filter ulja, ulje, filter kabine, i filter zraka zaboravi da ces negdje u Zagrebu doc i napravit to za prihvatljive novce. Ispod cca 200 eura. Ono sto mozes je nac dijelove sam na impexu, narucit odmah za 2 godine unaprijed, i onda zivkat ili vozat u gepeku pa pitat na licu mjesta tko ce ti to napraviti Npr ulje u tembo.hr je 220kn 5l za moj auto. Filteri su sva 3 ispod 150kn. Ak mislis da ce ti meho kojeg ne znas ugradit bilo sto ispod najjeftinijeg naivan si. Ja sam zadnje platio 1400kn u jednom ovdje opjevanom servisu to troje jer sam bio blesav i nisam pitao unaprijed kolko kosta. Za referencu, prije selidbe mi je covjek to caltao 500kn. Ni u jednom ni u drugom dilu mi nitko nije rekao koji su filteri instalirani, al bar sam ulje vidio koje sipaju i dobio sam ostatak u kanti od 5 litri. Ocu rec, ak ti nije dobar frend naruci sam dijelove i cigani se. Ili plati kaj traze. |
|
|
|
|
|
#66673 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#66677 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato jer to je jedina stvar koja direktno utjece na zdravlje tebe i putnika. To sto on ne profiltrira udises. Nekak sumnjam da imas po zimi i po ljeti spustene prozore.
|
|
|
#66678 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Uopce mi nije jasno kako si iz mojeg posta shvatio da trazim da mi to netko napravi ispod cijene. Pogotovo kad sam rekao da bih se naručio, dosao, obavio i platio. Naravno da se iz toga moglo zakljuciti da me ne zanima kupovina dijelova i onda s tim u gepeku ici od jednog do drugog mehe i ciganiti se za razliku od 50 kuna tko ce mi to ugraditi. Treba citati s razumijevanjem. Isto tako da sam htio platiti lovu koju me traze ne bih pisao tu. Ako je tebi za taj posao ok, ajde hvala bogu ima sad tonu takvih ponuda pa fino uzivaj. @Mladenky Thx bio sam jedanput sa yarisom pa nisam bio nesto zadovljan, mislim da su mi računali ulje za kočnice a nisu ga mijenjali @Calypso Thx zaboravio sam na to. Uglavnom sad sam bacio oko na neostar i promjena ulja i uljnog je izmedju 800-1000 kuna a sa filterom klime i filterom za zrak je izmedju 900 i 1200 kuna. Samo sto mi nisu bas poznati ti mehanicari.... |
|
|
|
|
|
|
#66679 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Po ljeti koristim minimalno klimu zbog kratkih relacija i prozori su spušteni, auto u garaži pa nije ni vruć. Daleko više vremena provodim kao pješak po ZG tak da tu nema pomoći kaj se udisanja tiče. |
|
|
|
|
|
#66680 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije bitno koliko se koristi - filter kabine je uvijek direktno pod utjecajem eksternih uvjeta. Primjerice, kad sam ga kupio, auto je stajao na otvorenom, drveta nije bilo u pol kilometra od "šoderaša". Najbolje je kad sam to ispuhao, tu je izašlo toliko dodatnog smeća, a filter je bio direkt za bacit, najvjerojatnije i radioaktivan.
|
|
|
#66683 | |
|
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
za 33 eura ti ne bi ni otvorio haubu, a kamo napravio posao da bude donekle dobro napravljen i srecom pa ulje i filteri kostaju isto za sve aute |
|
|
|
|
|
|
#66684 |
|
Premium
|
Meni je napravljen kako treba, točno po narudžbi, nemam pritužbi. https://www.molydon.hr/servisni-pake...molydon-mannol Reko idem na skuplju verziju ![]() |
|
|
|
|
|
#66685 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Ali niš ne košta nazvat i pitat. Tam ide i ovaj jedan moj susjed s vikendice koji bi valjda ga i popušio samo da dobije neki popust pa pretpostavljam da onda nije nekaj preskup ![]() |
|
|
|
|
|
|
#66686 |
|
Premium
|
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...obili-15323934 Izbo ga zbog parkirnog mjesta...kaj onda možemo očekivati kad bude ograničeni broj utičnica oko zgrada za EV. |
|
|
|
|
|
#66687 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolega, koji inace jako voli drugima u prometu pokazati i dokazati da su u krivu, prestao je trubiti i gestikulirati po Zgu kada mu je pajdo stao nasred trake i pokucao mu na staklo sa bejzbol palicom. Navodno mu je samo zatrubio i gestikulirao rukom jer mu je frajer oduzeo prednost... Prilicno sam siguran da nije bilo fakica i psovanja u igri, nije takav tip. Teksas jebote
|
|
|
|
#66688 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Tja...fali mi moja stara Rollica Bar je bila tolko ruzna da ju niko nije htio zdipiti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#66689 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj: