|
![]() |
#841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ima zainteresiranih za F1 TV Pro 8 dijeljenje accounta nek se javi, četvero nas ima, može još jedan. edit: punooo vas se javilo pa idem redom, može ipak 6, jedan kolega je već bezecirao. Bitno je napomenuti da se aplikacija može instalirati na 6 uređaja, daklem ne možete na tv, tablet, komp, smartphone, tj možete ali onda ste već zauzeli 4 mjesta. Tko ne vjeruje da ide na 6 vamo piše... ![]() edit: popunjena mjesta Zadnje izmijenjeno od: blackened. 01.02.2023. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Ford announce plans to return to F1 from the 2026 season https://www.formula1.com/en/latest/a...C79l1YQ9b.html
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Znaci RB live event je bio takav cringefest, bas tesko za gledati. A sad kad vidim da su prestavili 2022 auto sa identicnim liveryem, drago mi je da sam odustao nakon 10 min gledanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ne znam šta ljudi očekuju od RB-a, pa taj tim služi za oglašavanje firme, mora RB i rogati bik bit u središtu. Meni je to već neki klasičan look, da izgleda drugačije bi mi bilo čudno već ![]() Nadam se da će ući i Andretti-GM, mislim da je ovo dobra odluka za RB, vlastiti development motora bi im uzeo jako puno resursa, ovako imaju ipak podršku od firme koja je na tržištu i koja se time bavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel bio neko u Imoli zadnjih godina? Imam opciju avionom od Budimpešte, smještaj 2 noćenja i brzi vlak od Riminija do staze cca 250 eura sve skupa. Doduše moram još svakako sa autom do Budimpešte. Ne znam jel se isplati tlačiti sa autom skroz do Imole i jel parking tipa 10 km od staze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#850 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jep, meni ide za 51.99 eura prva godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
49%winner
|
Samome sebi sam zadao mentalni note da više ne palim taj drekshow. Šta, počelo je mnogo žestoko? ![]() edit: btw kako sherate live evente, jeste to testirali ili? https://support.f1.tv/s/article/2022...language=en_US "you can have up to 6 devices registered at any time. You will be able to live stream the main race on one device only. Multiple streams of the race are currently restricted"
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 20.02.2023. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
49%winner
|
Share je prosle godine funkcionirao jer je limit bio na 2 streama za live event pa htio podijeliti s nekim. Zaboravio editirati taj dio posta i povuci upit ![]() Ove godine ipak idem samo na F1 Access. Ciljam gledati reprize jer zbog bebaca vjerojatno drukcije nece ni funkcionirati.
![]() |
![]() |
#855 |
Fresh Juice
|
Radi na 4 live streama istovremeno, isprobano. Godinama im piše u policy da radi samo na jednom no ne provode tu kontrolu, bar do sada nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
|
Prosle godine se prvi dio testinga nije mogao gledati, drugi jeste. Ove godine imaju samo jedan slot od 3 dana i sve ce biti na F1.tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
|
Vrti mi se preseason testing u pozadini i slusam sta pricaju i odjednom cujes zvuk formule onak, onaj onboard zvuk i uz to lagano tc-tc-tc-tc-tc... podignem prozor od stream-a, kad ono mercedes poskakuje, a sto je najludje i dalje poskakuje ne samo na ravnici nego i u zavojima, lol... bit ce repriza prosle sezone za njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
Prosle godine top vrijeme iz Q3: 1:30.558 Perec danas u RB-u opalio 1:30.305 Mclaren tuga i depresija, Aston super izgleda od midfielder-a, Alfa isto iznenadjujuce dobro, Hulk izgleda up to speed... jedva cekam sljedeci weekend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Da malo skratimo ovu muku do nedjelje, pravi drive to survive iz 82. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=FAd3ki_qkAU Narator legenda, podsjeća na Clarksona
![]() |
#865 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Znaci nisam vjerovao kad mi je frend rekao da za vikend pocinje F1 opet ![]() Rekoh kaj nije tek zavrsila nedavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Po običaju budem opet zaboravil gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Fresh Juice
|
Ima tko slobodno mjesto na accountu? Standardna ekipa otpala ovu godinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Imam ja, tj planiram uzet ponovo. Traje mi još do 11.3. stari. Imao sam solo prošlu sezonu jer nisam znao da se može dijeliti😯 Ako se još netko hoće udružiti, javite se na pm, do sutra je popust 20%😁 Sent from my OnePlus using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
The mighty pirate
|
Vratite se par stranica unatrag gdje je netko izvadio update iz T&C, dosad su mogla biti aktivna dva streama istovremeno po accountu, od ove godine samo jedan. Da ne bi bilo iznenađenja. Svi čekamo nedjelju da vidimo jel istina ili ne.
![]() |
#870 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Znaci Jedan gleda LIVE ostali reprize a izvlaci se kraca sibica da se odluci ![]()
![]() |
|
|