|
![]() |
#1231 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Trenutno imam ovu kombinaciju: https://www.dell.com/en-us/shop/dell...pc-accessories |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Po meni wireless je daleko bolji od BT, ako ne možeš spojiti wireless miša, onda kabel. BT nikad nije bio dobar za gaming. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Žica je u oba slučaja bolja varijanta, druga je sad stvar šta ljudi žele biti komotni pa je "lakše" bežično, za dobiti normalni USB Type A ima ovakvih adaptera > https://static11.edstatic.net/produc...lj81w.jpeg?v=1 ili (opet) trošiti nofčiće za neki USB C hub. Za Lan vs WiFi su ti već rekli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1238 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Slažem se za dongle a ne BT jer je u pitanju latencija klika kao i za kolegin izbor modela G Pro zbog ugrađene punjive baterije. G703 isto ima ugrađenu punjivu bateriju koja stvarno traje dugo jednim punjenjem a iz iskustva (više od godinu dana) mogu reći da uopće nisam primjetio pad kapaciteta baterije. Broj punjenja ne znam koliki je bio ali dosta. Druga stvar je što oba ova miša uglavnom ne odgovaraju osobama s manjim rukama. To treba pripaziti da ne bi bio preglomazan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Troogdooor!!!
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Par pitanja:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Registered User
|
Citiraj:
2.) To misliš na miš? Spojen je putem Bluetootha. 3.) Evo detalja: https://prnt.sc/c0Ng8vu4hdYh Monitor spojen na USB hub putem HDMI-a. Kabel ne znam koji je. 4.) Naveo sam gore koji je miš/tipkovnica: https://www.dell.com/en-us/shop/dell...pc-accessories 5.) Lokalno je instalirana igra bez ikakvih servisa (konkretno Quake 2), a Quake 3 Live je putem Steama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Registered User
|
loma100, odgovorio sam, što sada? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Imao sam prije acc kupljen od dilera s ebay-a no kad se migriralo na microsoft acc, popušio sam ga pa me zanima jel ima neki jeftiniji način za kupiti Minecraft? Ne vidim da je ikad na nekakvoj akciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao, bez RT-a uz DLSS, grafika na standard, uključen vsync 1440p radi glatko, izgleda vrlo dobro i relativno zanimljivo. Igrat će se kad padne na debeli popust. hrdverski ovih dvadesetak minuta što sam probao, ništa za brigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Prvoklasni Krkan
|
A što ne BT? To važi samo za pacove...? Pa sve konzole koriste BT za gamepadove i moram priznat da nisam primjetio lag. Doduše na PC imam prvu varijantu X1 gamepada bez BT i sa original M$ dongleom i to isto radi savršeno. A pacov i tastatura samo žica. A i pacova zapravo nisam promjenio mislim već nekih 12-14 godina, dobri stari i neuništivi MX518. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa zbog jednostavnih ograničenja koja BT dalje. ![]() Single-frenquency connection, latency, lagg, response time itd. https://sortatechy.com/bluetooth-vs-...se-for-gaming/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako ste podesili postavke na demo-u? Ja igrao Forspoken demo danas i nema nekih brojnih postavki. Igram na 1440p rezoluciji i postavio sam Custom postavke (kada stavim na predefinirani Standard, igra mi se sruši) i onda sam sve opcije stavio na maximum. Pri takvim postavkama grafika mi uopće nije Bog zna što, vrti se na oko 30fps na GTX1070 što smatram da je super obzirom na requirementse, ali vizualno kao da su postavke na minimum. Ali imam dojam da su opcije grafike šture. Kako je kod vas? Sliknem ekran ako treba. Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#1252 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Igra je cirkus (Forspoken), loading time nije dug, ali svako tolko nekog vraga učitava, prilikom čega imaš frame drop. Narativno noćna mora, klasična black woman power fantazija, sam početak na sudu je dovoljan za upucati se. 50% vremena nemaš kontrolu nad likom, a kad imaš, kontrole su "clunky" i tenkaste ko da je igra iz devedesetih s PSX. Teksture isto, cca 2011.g. Neznam kud ovo vodi, al industrija igara je u banani. Još gore od toga, ljudi gutaju ovakva sranja i zagovaraju ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kritika i igrači su je popljuvali tako da bi mogla podbaciti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Prvoklasni Krkan
|
Vidim da taj Forspoken izljeće iz paštete, ali čim sam vidio opis ''open world...'' tu mi je malo pala volja za tom igrom. Što je to, nešto ala Spider-man? Ono, da imaš grad i par misija koje se aktiviraju kada dođeš do njih, pa ideš i šamaraš ekipu ili...? Kao da sam vidio da se negdje spominje Infamous samo sa ženom u glavnoj ulozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Cidade de Deus
Datum registracije: Oct 2014
|
Deinstalacija igre?
Instalirao sam FlatOut 4, sad ju želim deinstalirati ali nema je u Programs, nema je u add/remove apps, a u game directoryju nema install/uninstall opciju. Kako da je deinstaliram?
"The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dreams?" Zadnje izmijenjeno od: Zé.. 30.01.2023. u 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dobro, može li mi netko reći zašto stalno imam screen tearing? Znam što znači screen tearing i nemam uključen V-Sync jer se izgubi fluidnost, ali imam osjećaj da samo ja na svakoj igri imam screen tearing te da ostali nemaju taj problem. Hmmm...
![]() |
Uređivanje | |
|
|