|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Heh, koja fu*king ironija..
Situacija: Pišem na ovom forumu topic o čudnim zvukovima u Hardu i kako sumnjam da rikava, i prije nego pretisnem "Submit new Thread"..windozi mi bace plavi ekran, resetiram comp i Hard ne radi.. Uglavnom to je bio Maxtor Diamond Max 10 od 250 Gb i 16MB. ..na svu srecu imam garanciju pa cu ga odnest u Ve-mil. Nego, imam jedno pitanje..koja je normalna i maximalna temperatura na kojoj bi hard trebao raditi? Pozdrav, odoh pokušati spasiti podatke.. (još jedna stvar..uplatim mjesec dana Flat Rate..skinem cca 90Gb i sad mi rikne disk)..eh..ludnica ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa ne bi trebao preko 40-45C raditi.Ako je preko stavi neki vent nek lagano pirucka po njemu,na 5 ili 7V. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
hm, moji se vrte max do 30..prosječno oko 28. Hvala V.
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pokoj mu vječni. Pa nebreš skinuti to kaj si stavil na disk. Prenesi kod nekoga na drugi disk. Možda toliko malo proradi da to obaviš. Evo sad vidiš važnost backupa (makar malo bi bio veliki). Sretno ti bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|