|
![]() |
#16801 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16802 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije samo to, nego su i zasrali Witcher seriju do razine da je glavni glumac dao otkaz, pa su fanovi nabruseni naravno. Ja cu se sacuvat patnje pa necu ni pokusat gledat ![]() Witchera sam prestao gledati, ne zbog wokea, nisam skuzio niti dal ga ima il ne, nego su jednostavno zasrali seriju do bola, što sam skuzio da je razlog najvjerojatnije gđa Lauren Schmidt |
![]() |
![]() |
![]() |
#16803 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16804 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#16805 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni je prva sezona The Witchera bila skroz ugodno iznenađenje, druga sezona jaaaako dosadna a ovaj prequel nemam baš neku namjeru pogledati. Recenzije su jako loše za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16806 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao ja sve 4 epizode. Ovako, serija je kako sam i rekao, srednja. Rekao bi čak malo lošija od 2. sezone Witchera, no dobro je pogledati jer se dobije nekakav kontekst o Witcherima. Produkcija mi djeluje onako, slaba, B produkcija s jeftinim efektima i CGI-om. Nekako vuče na one stare Fantasy serije tipa Merlin. Sama priča nije toliko loša, glumci s druge strane, jeftini i loši, nema onog Witcher štiha. Ne znam, očekivao gore, dobio nešto totalno srednje, gledljivo, ali više nikada neću to gledati. Witcher, koliko god loš bio, je bolji od ovoga. No nije za ocjenu 3/10, nikako. Ja sam mislio da je to port 1 tek izašao, kad ono, to je to... Što u samoj radnji ima smisla, no nekako mi smrdi da će cijeli serijal biti otkazan Henry otišao, ovo je baš loše prošlo kod publike, tako da, misim da je to to od Witchera. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.12.2022. u 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16808 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@kopija Koja je to 'nova britanska špijunska bljuvotina' koju spominješ? Kad smo kod špijuna. Izašla je S02 serije Slow Horses. Naši su je dobro preveli - Rage (u smislu 'stare rage') iako ni 'kljusad' ne bi zvučala lažno.
![]() |
#16811 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16813 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ova druga sezona witchera, osim sto sam je gledao jedno 3-4 mjeseca s pauzama, imao sam filing da nema pocetak ni kraj. Toliko stvari se spominje o kojima nemam pojma, a imam filing da su bitne za pricu. Doslovno gledam eye candy seriju, a klinca ne kuzim tko tu koga i zasto. Nisam fan, nisam igrao igru, nemam predznanja osim pogledane prve sezone, animiranog filma i svih onih beastiarija i behind the scenes klipova.
![]() |
![]() |
#16814 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16815 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#16816 |
DIY DILETANT
|
Kad smo kod špija tematike, Patriot i Terminal list su serije koje se lako provuku ispod radara a vrlo su gledljive, osobito Patriot. Prestao gledat Jack Ryana, početni entuzijazam brzo splasnuo. Echo 3 je bio shift delete a da nisam ni do kraja prvu epizodu pogledo. Utočište od holivudskih uvreda dobrog ukusa i zdravog razuma nalazim uglavnom u evropskim uratcima ovih dana. Tipa ovo, vjerovali ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16817 |
Premium
|
moze komentar na patriot. jel ima kraj/conclusion jer kolko vidim u komentarima nesto pise da je cancelled... pise s1 super, s2 shitex. sve jasno, nebum trosil vrijeme... sta nije ovo trebala bit mini SAS roque heroes ![]() s1 ima neki conclusion? s2 renewal Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 31.12.2022. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16818 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mando je opet s nama od 01.03. https://www.youtube.com/watch?v=odnRRZKhNPk
![]() |
#16820 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Vrijedi nastaviti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16822 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16823 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja sam totalni anti SW, al Mandalorian mi je bil sasvim oke za pogledat. Vjerujem da je to zato jer su epizode dosta kratke pa vrijeme proleti, bar meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#16825 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni je Mandalorian također vrlo dobar a nisam neki fan SW sage. Ima još i The Book of Boba Fett ali tu su mi početne epizoide bile dosadnjikave, pred kraj se popravilo kad se sve povezalo sa Mandom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16826 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
slično razmišljam vezano za Mandaloriana. nemam više vremena ko nekad za gledati sve žive i mrtve serije tako da radije pogledam nešto što mi je drago i ima ono nešto, nego nešto razvikano, iako je možda i "kvalitetnije". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16827 |
Premium
|
1899 cancelled d fak ![]() steta, bas sam se veseliil ovome. s1 je cliff kolko vidim prema tome nema smisla... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|