|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2019
|
Focus RD-rfk7008M driveri tipkovnica
Da li nekim slučajem netko ima drivere za tipkovnicu Focus RD-rfk7008M? Te tipkovnice su davno bile u kauflandu ako se ne varam nekakav kombo miš i tipkovnica 70 KN a s obzirom da je to sad malo ostarilo jednostavno driveri tko zna gdje su završili. pokušao sam tražiti po netu ali to nema šanse da bi igdje našao čak sam probao na chipoteci jer tamo piše da je čipoteka uvoznik. ako možda kojim slučajem netko ima taj CD ili driver da mi pošalje jer bez tog drivera na tipkovnici ne radi uopće na lijevoj strani CTRL Windows Key i alt i CRTL na desnoj strani i nije nikakav mehanički kvar jednostavndo drivera jer na sve tri tipkovnici koje imam problem je isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa koliko me sjećanje služi vidio sam kod jednog klijenta tu opremu, no ne dolazi nikakav CD. Uključi i radi. Jesi li probao na nekom drugom računalu jedan set? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesam kod sebe na 2 uređaja. Tip koji mi dao njih odmah mi rekao kako na win10 tako te tipke mu ne rade. Sjeca se da su kutije bile nekakve crveno/crne i da je mini disk bio u njima. Miseve nema jer ih polomio,a samo je 1 tipkovnicu koristio,a dvije su gotovo nove. Probao sam nekakve programe poput DriverBoostera koji automatski traze drivere na netu, ne bez uspijeha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ha, trk u interspar i vidi ako ima još koji set za prodaju ![]() Iako u opisu piše da je kompatibilan sa 98, xp, vista, 7, ne spominje se 10ka, možda s razlogom? https://issuu.com/draenuper/docs/sparigracke_web_01 stranica 38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
zar je moguce da se to jos uvijek prodaje nakon 10+ godina ![]() Ajde mozda je netko uzeo pa da mi pokloni driver za Bozic! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|