|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
HP Photosmart Premium C410 - visak dijelova :)
Bok ekipa, slazem jedan neispravan multpraktik i sve sam slozio, medjutim imam jedan komad viska za koji ne znam cemu sluzi niti gdje se treba nalaziti (prve dvije fotke). Glavni problem je bio sa ADF-om koji sad radi, full-duplex skeniranje ide bez problema, pocistio sam rollere i nema nikakvih poteskoca. Ali me kopka taj komadic, rado bih ga ipak vratio na svoje mjesto. Pa pitanje - zna li netko gdje to treba stajati ili barem cemu sluzi? ![]() Thx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
* beš meštra ako nema viška djelova ! ![]() Jedino da nađeš service manual pa ako tamo ima ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
Haha, da ![]() Nema, vec sam trazio ![]() Gledao, nazalost nema. Budem jos malo pregledao detaljnije, mozda uopce i nije od ADF-a...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Aha, tu si ![]() Izgleda da pomaže usmjeravati papir na roller. |
![]() |
![]() |
|
|