|
![]() |
#4681 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Google bi trebao organizirati logistiku, support, servise i prodajnu mrežu za eventualno dvoznamenkast broj uređaja koje bi prodao na HR tržištu? Još kad uzmeš u obzir da su svi veliki igrači puni svojih specijalnih uvjeta koji moraju biti zadovoljeni da bi ih prodavao i servisirao neki random partner, ne bi me ni čudilo da je jedan od razloga to što u HR ne mogu naći halal servis (neki koji nije zaprljan Apple i Samsung uređajima) ![]() U HR prolaze Apple i Samsung koji drže high i mid end ponudu, Xiaomi koji drži low i mid, i onda svi ostali kojima se posreći da prodaju nešto. Ne može se Google natjecati s time jer ga prosječan korisnik neće ni pogledati. Zašto trošiti resurse tamo gdje neće biti rezultata.
![]() |
#4682 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako ništa, taj 5G je potpuno beskoristan pa i nema neke štete. Mislim da sam ga upalio prvih par dana da vidim fora brojke na speedtestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4683 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako bi bio beskoristan. Zar nisi čuo da 5G mreža upravlja nano česticama iz cjepiva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Što je najgore, o štetnosti zračenja raspravlju preko svojih mobova. IQ 46 - 10% popusta. Sto se akcija tiče, turisti se čude sto google nije službeno u HR, kažem im da smo mi najpametniji pa se velikani ne žele natjecat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4687 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Jel ide bilo koja aku bušilica na ovu bateriju iz peveca što je kolega postao? Pevec baterija Ima u lidlu za 159kn aku bušilica/odvijač samo u lidlu bateriju prodaju za 189kn,a piše da je bušilica 12V, a ova pevec baterija je 18V? Lidl bušilica |
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4689 |
49%winner
|
https://www.amazon.de/-/en/sp?market...sin=B09QLCXMV4 Seller izgleda sumnjivo, sve cijene su mu dosta spustene. PS5 nudi za 500 eura, cmon!
![]() |
![]() |
#4690 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Meni izbacuje praznu stranicu taj tvoj link, kad kliknem na selera ... Ali da ima i gdje je krivi oglas iliti da velim bolje krivi naslov, naletio na grafu prije par mjeseci, koja kad si kliknuo na link je u stvari bila matična ploča ... Amazon reagirao nakon moje pritužbe i dobio refound, ali ono, a isto tako smješna cijena bila ... Tak da moguće da ovaj PS5 ima link na PS4, ne tvrdim, pretpostavljam ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4692 |
49%winner
|
Mozda je nesto do amazon linkova, treba obrisati "&ref_xxxx" dio linka. Ugl seller od onih samsung mobova linkanih u akcijama je malo shady pa provjerite.
![]() |
![]() |
#4693 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vecina jer nisu dobili brzi povrat novca nego su cekali vise od 7 dana, a i puno ih ima koji su se zalili na DPD preko kojeg seller šalje. Bas sam citao te negativne recenzije, cak je i Amazon precrtavao i pise da DPD brzina nema veze sa prodavačem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
drugovi, selleru je obrisan store, ako ste gledali što nudi, netko sa sto i nešto recenzija odjednom ima stotine high end artikala po najpovoljnijim cijena, fake as fuck |
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4697 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kakav referal link? To je općeniti kod jer imaju neku promociju, ne dobivam ja ništa. Primjer: https://www.ebay.de/itm/284811605849...oAAOSwVKFjG2Pl Gore ti piše isti taj kod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam račun na mailboxu ali ne znam kako ispuniti adresu na ebay-u da mi šalju na mailbox. Zna li neko Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4701 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4702 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
HyperX Cloud Core Wireless
Izdvojio bih i HyperX Cloud Core Wireless koje su nedavno bile na sličnoj akciji na njemačkom amazonu. Naručio ih na amazonu 28.08. za ukupno 72 eura s dostavom i razlikom u PDV-u. Do jučer su još uvijek bile u statusu "Not yet dispatched". Ne znam zašto je tako sporo ali nije mi bilo hitno pa sam zanemario dok nisam vidio akciju u Linksu. Otkazao i uzeo za 63 eura u Linksu uz besplatnu dostavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4704 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
U instaru su 60evra https://www.instar-informatika.hr/sl...5D5AA/product/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Kliknuo, javim utiske veceras kad ih pokupim i probam 😁 Nadam se da nisu preogromne tj da nece smetati VR.u Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Rezervacija traje 15 dana, ali ne traži obvezu plaćanja. To je idealno za trollanje.
![]() |
![]() |
#4710 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|