|
Daj bože da ne umre dok snima S03. Dok sam gledao s02 samo sam čekao kad će izdahnut.
|
Pogleda orville ep10, odlicna mi je i ta prica se o puno bitnijim zivotbim stvarima, za koje niko ne dize buku
![]() |
![]() |
#5672 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
The Orville S03 E10 Ok zavrsetak sezone, ali izgleda kao da previse forsiraju AI robote koji bi navodno trebali biti dio nase drustvene buducnosti, mozda im je Boston Dynamics platio ![]() Radnja oko Lyselle i planete Sargus 4 na kojem zivi, stvara odlicnu poveznicu sa onim sto se desava na nasoj planeti, uz tehnoloski razvoj trebamo imati i razvoj svijesti da bi doslo do izbalansirane evolucije covjecanstva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5673 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Btw. polu-OT, članak u novinama iz 1984... Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.08.2022. u 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5675 |
Banned
|
|
![]() |
#5676 |
Banned
|
People Of Earth Mini lagana serija sa humoristicnom tematikom alien otmica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Po cemu je ovo mini serija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5678 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mini serija po svojoj definiciji ne može imati više sezona jer je već unaprijed određeno da je to to. Par epizoda i gotova priča. Mini serija ne znači da je serija kratka i jeftina...
![]() |
#5680 |
Banned
|
1v@n Da, znam da sam se krivo izrazio, ali te dvije sezone tako brzo idu jer epizode traju samo 20 min, moglo bi se nazvati midi serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5681 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5693 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Početi s filmom, onaj iz 1994. godine, kao uvod. Onda gledati SG1 seriju, a kad počne sezona 8, tada paralelno početi gledati i Stargate Atlantis seriju, jer se tada počinju radnje ispreplitati pa je zabavno za gledati ![]() Kad završi SG1 serija, nastaviti s SG1 filmovima "The Ark of Truth" i "Continuum". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5694 |
Premium
|
A vidi ONeila ![]() Film sam davno pogledao i sad opet, film je klasik, ali seriju nisam gledao osim mislim nesto kratko universe, ali to me se nije bas dopalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5695 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Stargate Universe je najgori iz serijala, zato ga nisam spominjao ![]() Pričom ne utječe na ništa, stoga ga se može slobodno preskočiti za gledanje. Dok SG1 i Atlantis treba gledati zajedno paralelno jer su priče vezane. Npr. kad netko nešto spomene u SG1 da se dogodilo na Atlantisu, točno znaš o čemu se radi. Ima i crossover epizoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5696 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Meni je Atlantisa stvarno dobra serija.
![]() |
#5697 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Alo ... Di ste, spavate ? Star Trek Lower Decks S03 pocela je 25.8.2022. Prve 2 epizode su vani, 3-ca ce bit za 2 dana, izlaze cetvrtkom. ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#5699 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
SGU je dobra ideja, i mogla je biti super serija, ali su je odlučili pretvoriti u dramu kao BSG. Jedva sam prvu sezonu do kraja pogledao. Mislim da su u drugoj malo živnuli, ali je tada valjda bilo prekasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5700 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://comicbook.com/startrek/news/...lishing-comic/ Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk
![]() |
|
|