|
![]() |
#28081 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon dugo čekanja pogledao Uncharted. Ajme majko. National Treasure na steroidima, a očajnom glumom Marka Walberga. CGI na scene sa avionom je teška katastrofa, kao da gledam neku igricu.
![]() |
#28083 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pogledao isto sinoć. Fali, da. Djeluje nedorečeno s dosta toga što nije objašnjeno. Kad zguglaš objašnjenje, onda ti postane jasno. Autor i njegova vizija nekih stvari.
![]() |
![]() |
#28086 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se Us nije toliko svidio. GetOut je i meni najbolji. A ima još jedan sličan film, mislim da je iste režiser gdje se radnja paralalno dešava na američkom jugu za vrijeme robovlasništva i u moderno doba. Taj isto ima dobar twist, nemogu ga naći na IMDBu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28087 |
Pink Floyd fan
|
Samaritan, topla filmska prica o dobru i zlu, bratstvu i jedinstvu, prijateljstvu i neprijateljstvu... a twist je jednostavno stunning ![]() Top Gun: Maverick topla filmska prica o ljubavi izmedju covjeka i Newtonove fizike (koja ga je bas voljela) ![]()
![]() |
#28088 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28089 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28092 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28094 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
A jesi se sad ti isto uzjebo oko pizdarije. ![]() Necu lagat, guzica mi je primjetila udobniji sic, al ostalo mi je sve isto. Imaj na umu da sam zadnji put u kinu bio gledat Gravity u 3d da i to vidim, a sad je konacno na red dosao i IMAX. Sad ak si jednom tjedno u kinu onda kuzim da osjetis razliku u zvuku, a pogotovo velicini platna. Ali ja sam se nadao sicevima koji se tresu, maglica od pare kad avion proleti kroz vodu i slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28095 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa nisam se uzjebo, jbt, platno je dramatično veće nego u drugim kinima. Zvuk je definitivno žešči, al ajd, nije ni u običnim kinima tiho. Što se tiče trešnje siceva i maglice, to moraš ić u 4dx dvoranu. Potpis samo takav...
![]() |
#28097 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#28102 |
Pink Floyd fan
|
Nabavi pa probaj, mozes i nauljit butt ![]() Za one koje stvarno zanima, buttkicker reagira na niske frekvencije. Moze se podesiti do koje freq ce ici i intenzitet. Najbolje radi kad sound ide jako nisko, necujno. Tada se osjete vibracije ili tresnja. Za nepovjerovati je koliko je tog low freq sounda skriveno u filmovima a koje se jako tesko ili nikako mogu cuti ili osjetiti subwooferom. Ambilight sam si sam slozio sa Raspberry Pi i to radi najbolje za koncerte ali i filmovi dobiju dodatnu dimenziju. Hyperion ima image za Raspery Pi i gomilu opcija za podesavanje.
![]() |
#28103 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Moja ocjena: Nope/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28104 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
I meni je Get Out najbolji.
![]() |
![]() |
#28106 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28107 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28108 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#28109 |
Pink Floyd fan
|
Film nema bas neku radnju al' kadrovi su stvarno dobro napravljeni. Pogotovo ako vam visina te mogucnost pada nije bas mila. Kad ne razumijete flimsku umjestnost te ironiju
![]() Fall topla filmska prica o dvije djevojke od kojih jedna ima velike grudi - sise ![]() Film nema bas neku radnju al' kadrovi su stvarno dobro napravljeni. Pogotovo ako vam visina te mogucnost pada nije bas mila.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 01.09.2022. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|