|
![]() |
#1291 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Imam upravo taj doma, nekih 2 godine, radi sve super, jedini problem je nastao sa ledomatom, ali to je rijeseno unutar garancije bez problema. Ako stavljas vece stvari u zamrzivac onda ce ti mozda ladice ici na zivce, ali dobra stvar je sto osim ladica ima i police pa se one mogu izvaditi bez problema i koristiti tako. Ovaj dio za vodu je beskoristan osim ako mislis zaista potrositi cijeli spremnik na dnevnoj bazi Ups, sorry, sada vidim da je to malo slabiji model, uglavnom moj ima jos ledomat i spremnik za vodu, ostalo je manje vise isto(malo drugaciji raspored polica na vratima je kod mene) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam ih se naslusao u gostima, a misljenja su podijeljena - nekima smeta, nekima ne. Vrlo je individualno i to je skroz jasno. Meni bi no frost isao na zivce kao sto mi ide na zivce obicni NAS u dnevnom boravku. Ne cujes ga dok navecer ne sjednes i krenes npr citati knjigu. Onda ga cujes kako glođe svakih par sekundi ![]() Dok sam 20+ godina zivio uz glavnu cestu, spavao sam s otvorenim prozorima cijelo ljeto. Kad sam se prije par godina preselio u mirni kvart gdje navecer nema bas nikakve buke, svaki klinac se cuje potencirano na n-tu, bilo izvana, bilo iz stana. Ne mogu vise spavati s otvorenim prozorima u sobi, cujem razgovore iz susjednih zgrada, galebove, pse... Takodjer znam i slucaj gdje je u zvucnu izolaciju ulozeno dosta para pa vlasnica vise nema problema s bukom - ali ima s no frostom. Zivi u 100tinjak m2 open spacea + mansarda, nije bas garsonjerica i nije da spava pored frizidera ili cak na istom podu.
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Naš Sami🥰 je bas tih kad radi no frost, prostran, a i plastika osjetno kvalitetnija i deblja nego kod ostalih. Sad mu je skoro 2 godine i vrlo smo zadovoljni.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 12.06.2022. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
|
Nego sta. Oni hisense i gorenje škripavi šroteksi, cim dotaknes ladicu pukne ko staklo U trgovini samo pregledavajuci ponudu satro sam 3 komada 😆
![]() |
#1298 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
I ja sam trazio Velis pa su rekli da se proizvodio u Rusiji pa je tu neki zastoj, pa su mi predlozili Atlantic vertigo, iste/slicne dimenzije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
jesam nedavno, 80l Bosch serije T1000 horizontalni, tako nešto.. dost dobar je.. na wifi nisam ni pomišljao hah, stalno je upaljen https://www.ikoma.hr/hr/bojleri-i-sp...zontalni-7106/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Na prvih par stranica sta sam otvorio, nisu ni Atlantic dostupni, pogledat cu jos kasnije. Trazim bas ovakve plosnate jer sam cijelu kucu poslozio u cm, pa mi je zao da mi ih sad bojleri oduzimaju ![]() Ne znam sta ocekujem od wi-fi opcija ali radim kucu da bude sto pametnija, pa je valjda lakse kad ima opciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() bojler upalio kad sam ga ugradio, stavio na 50c i niti znam za njega, niti ga cujem ni vidim, niti želim ga čut ni vidit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kupnja bijele tehnike
Poslati ću upit, hvala. Znaš li tko ih proizvodi? Za wifi, više razmišljam u smjeru da ga mogu smanjit/pojačat kad smo na putu/povratku. Brijem malo na zeleno ![]() edit: taman sam naletio da Atlantic proizvode Francuzi edit2: Nasli Tesyje u Brodomerkuru, dobro grickamo budzet sa svakom kupovinom ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 22.06.2022. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Kupnja bijele tehnike
Ja bi uvik bira tu s gornjom ladicom. Puno vise mista za posude na donjoj ladici kad nema kosare za bestek. Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: prileee. 24.06.2022. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#1310 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako razmatrate Smeg bijelu tehniku, budite spremni na paprenu cijenu rezervnih dijelova. Stan mi je opremljen s njihovom opremom i znao sam da će biti papreno ako ćemo htjeti nešto zamijeniti, ali ovo nisam očekivao. Tepsija za pećnicu…stara je već oštećena od tko zna koliko je stanara živjelo tu prije nas. Dimenzije su vanserijske tako da nijedna od drugog branda ne paše (ili je milimetar preširoka pa ne ide unutra ili preuska pa se ne može držati na vodilicama, predugačka pa se vrata ne daju zatvoriti do kraja. Originalna tepsija - cca 100€ (80£). Naručio 5 različitih komada, nijedna ne paše. Na kraju ostavio onu koja je preuska pa je stavio da stoji na rešetki. Usput, ako ima netko da zdravoseljački objasni kako se koristi takva pećnica koja može raditi i kao mikrovalna. Prošao sam upute i meni je to SF, navodno konvencionalni dio i mikrovalni dio mogu raditi paralelno….
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
je kupovao tko frižider ? htio bi neki za "van" .. sad kad je ljeto, stavim u garažu i natovarim ga gdje ima best buy ? ili odem u frigo / elipso i piknem neki za 2000 kn pa šta bude bude ? vidim da ispod nema ništa pametnog ovi mali su po 1400-1700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#1315 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Tri mjeseca nakon prestanka garancije krepa, popravak bi koštao 70% cijene novog. Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
|
Kupujem doma za roditelje novi frižider/ ledenicu. https://www.sancta-domenica.hr/bijel...650esa-ef.html Ili https://www.sancta-domenica.hr/bijel...f632fgf46.html Kakva su iskustvq sa ovim midea frižiderima? Vidim damu je potrošnja strujw 30% veća Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Premium
|
Citiraj:
Toliko sam više u tim frižidrima da mi se sve pomiješalo. ![]() Starci kažu da im se ne sviđa samsung sa vodom, nego da bi im uzmem ovu Mideu. Jel ima itko ikakavih iskustava sa njima, pogotovo sa servisom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
uzeo bih side-by-side fridge sa ledomatom, nude se opcije s priključkom na vodovod ili sa rezervoarom za vodu volio bih čuti iskustva od jednih i drugih, u principu jedino što me muči kod spajanja na vodovod je dodatan element rizika da nesto procuri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|