|
![]() |
#2131 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw @roller,vrati se koji 30 stranica unazad na topicu pa vidi sta sam pisao za cheater-e,kad ih je bilo na dozi,zbog njih sam i izgubio volju za igrat,a ovo mi je ostao .dll u folderu igre,koji ako bude cheatera ne micem,nije bitno igrao na dozi ili ne,pa nisam ja lopta za napucavanje ![]()
![]() |
![]() |
#2133 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
To je cheatanje i gotovo, nema opravdavanja... Cheater je cheater, ma kakav god mu bio razlog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad igram s thompsonom, onda rulam, no nekad mi se bacaju bombe, pa igram sa lee enfield ili kar98, ali onda doslovno guštam igru uopće se ne obazirući koji sam i dal me netko gazi ili ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Daj ajde! ![]() @roller...nemoj mi prodavat te fore jednom cheater uvijek cheater,svi ste probali wallhack ili nesto ako nista drugo iz znatizelje,a za mene se zna sta mislim o citerima,vrati se cca30 stranica,tada sam bas odustajao igrat.Na dozi sam jer je ekipa s foruma,a ja kao starosjedioc foruma nisam imao zivaca trpit da zbog nekog nedojebanog . ![]() Ako zabrijem za igru opet,a to je ako ne bude varanja na dozi,drage volje sam spreman opet gustat u igri svaku vecer,samo da bude ekipa postena kakva je bila!
![]() |
![]() |
#2139 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
brijem da si puko skrinšot a da nisi ni skužio kaj si napravio. i ne nisam nikad probao wallhack. niti bi. i roller ti je dobro rekao, protiv takvih nemoj igrati, prijavi adminu i bok. ima još servera na netu. zar misliš da si svojim čitom nekom čiteru nešto dokazao? mislim da ne, ali si poštenim igračima dokazao nešto drugo. i neda mi se vraćat 30 stranica unazad da vidim što misliš o cheaterima ali me zanima da li to isto misliš i o sebi?
![]() |
#2140 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad sam prestao aktivno igrat,i kad mi nije bio vise gust igrat,skinuo sam wallhack iz znatizelje,opet nisam igrao jer mi to nije bilo zabavno,i sad sam svratio da vidim kakva je situacija na dozi,a na taj wallhack zaboravio,moram .dll izbrisat... To je prica ukratko,nemate se sta sad nac uvrijedjeni jer ja nisam cheater,da sam cheater to bi se vidjelo i po mojim ucestalim igrama i rezultatima,koji su uvijek bili fer i posteni +1- ,i to je bio gust. ![]()
![]() |
![]() |
#2141 |
NITKOV
|
ALOOO, koristio si cheat, dakle, cheater si. EOD. Na ljudima je da odluče jel tvojih 50 kilseva više u odnosu na drugog iz tvog tima rezultat čita ili skila. mislim, ono, s obzirom da si koristio čit...
![]() |
#2142 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Posto nisam upucen moze malo pojasnjenje? Sta ovo wallnesto sta pise na vrhu slike znaci da je to koristio tijekom igre... Sta je to aimbot? Pa ovaj zadnji rezultat i je malo cudan 101:48 ... Imas Killova kao cijeli tvoj team... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 | |
Premium
|
Citiraj:
Na LAN partyu jednom sam vidio aimbot koji najviše dolazi do izražaja sa kar98 ili sniperom. Uglavnom, imaš fiksni ciljnik promjera 1cm kričavo žute boje, i puška opaljuje 2 metka, jedan tvoj, a drugi je "umjetni" koji nikad ne fula, a čuje se kao jeka prvog. Još k tomu dodaj sa ti karabin ili sniper puno brže reloada, te da na sniperu više nema crni ekran sa krugom vidnog polja kao da gledaš kroz cijev, nego ti cijeli ekran pokazuje zoomiranu sliku. A wallhack...vidiš sve što se miče kroz zidove. Nitko ti se ne može sakrit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 | |
Premium
|
Citiraj:
Ništa strašno, nije teško nakupit puno killova, bar ne sa nekim sprayerom poput ppsh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |
Premium
|
Citiraj:
A ovo da nisi probao,ok...meni je to smjesno jer sam ja probao,a bio smrtni neprijatelj citerima i mrzio ih iz dna duse!Uostalom sta ima lose u tome?Ok je probat,sve u zivotu,ali nije ok ako te to cini jacim i nadmocnijim,ako mislis da si bolji i ako uzivas u svim tim wall aim bot sranjima,to su pizdice i slabici u stvarnom zivotu a ne borci!O ovome je sve receno,ja se ispricavam ako se netko osjetio uvrijedjenim jer znam sta je to,zbog toga sam izgubio volju igrat,ali ja si dajem puno pravo da se ne branim i da se necu branit protiv ove gluposti ako me itko optuzi jer ja znam da nisam citer a to znaju i svi koji su prije igrali s mnom!
![]() |
![]() |
#2146 |
NITKOV
|
mislim da se neki čiter pojavi kod nas u igraoni (obavezno okupljanje petkom) da bi lagano krvave glave doma išel. mislim, šta ti ljudi ikome dokazuju. drugima ništa osim da su čiteri, a sebi mogu dokazat samo to da su jadni.
![]() |
#2147 |
Premium
|
A vjerovali ili ne, jednom sam vidio lika na mađarskom serveru koji je imao god mode...straaaaaašnoooooo.... Poredalo nas se 20 oko njega i drapali ga a on samo padne pa se ustane....to više nije bilo jadno, nego za krepat od smijeha. Još jedna od takvih zgoda je bila kad je lik u mapu carentan uletio na konju. Da, da...dobro ste pročitali....lik je jahao na pastuhu i ne znaš ni što te snašlo, zgazi te ko vlak... CoD:UO rulezzzz:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imas puno pravo mislit da sam citer,ne zamjeram ![]()
![]() |
![]() |
#2151 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2152 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja se najviše nadam da će biti hardverskih optimizacija, pa se onda bacam na CoD2 u potpunosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2154 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2155 | |
Premium
|
Citiraj:
Zbog ovog objasnjavanja sam jos uvijek budan,a dizem se u 7.30 na posao,vish sranja ![]()
![]() |
![]() |
#2156 | |
Premium
|
Citiraj:
Tko kaže... ![]() ![]() A ukoliko ne vjeruješ, možemo odigrat stari CoD:UO gdje je na 99% servera punkbuster uključen i redovito updejtan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |