|
![]() |
#2911 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Saznat ćete za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2914 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Kakva kurčeva nesigurnost bio u ratu sa 16g gledao cijevi i čakiji u lice sa 30 cm a sad imam 45g i dvoje velke djece.... Veći satovi su muški a to kaj vas boli jer nosite satiće umjesto satova na ruci je vaša stvar. Čak mi i žena ima sat od 60ak g i ne kuka ko vi. haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
HAhahah jos sam si i mislio da ce ovakvi komentari doci ![]() Ja sam njoj jos gore preporucio ili normalni ili cak 6S jer je manji, a zenska na kraju uzme 6X ![]() ![]() Ali neka sve su to guschti, ja imam normalni 6 Pro i s njim spavam i sve radim i ne osjetim ga na ruci uopce. Doduse na njega sam presao sa Forerunner 735XT pa mi je prvih 2-3 dana bio tezi ali brzo se navikao ![]()
![]() |
#2918 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Neka, samo nek je ona sigurna ![]() Navodno Putin hoda kako hoda jer je dugo nosio 6X na ruci, a Flavor Flav je rjesio taj problem tako da ga je oko vrata okacio ![]() Just kidding, sat je odlican nema sta, zajebancija mora biti ![]()
![]() |
#2920 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pitaj "Xenu" da ti proda VA3 ![]() Btw, počeo sam koristiti strength workout, čini se da Fenix bolje prepoznaje workout. Osim noge, jer to stvarno ne vidim kako bi. Al' bench, ruke, leđa... čak i trbušnjake, prilično dobro prepoznaje. Jedino što se mora pritisnuti tipka za svaki set i na kraju seta. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk ![]()
![]() |
#2921 |
PRO
|
Ma nemoj me, molim te! Daj odvjezbaj na miru, sad si gledas jel ti vjezbu dobro zalogiralo. Kao da gledas koliko si trbusnjaka i ledjnjaka napravija kroz 6 miseci i koji ti je gain. Aaaa, svi smo otisli u K! ![]()
![]() |
#2923 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mire nije bilo pa sam odvjezbao na klupici ![]() Probao sam to davno sa VA4 i nije bas najbolje radilo. Sad radi puno bolje al' je i dalje upitno hoce li mi se dati stiskati dugme za svaki set, pa na kraju... i ovako sam par puta zaboravio pa ode set uludo!!! ![]()
![]() |
#2925 |
Registered User
|
ako netko ima problem sa sigurnošču nek' mi se obrati ![]() i ako sam opet pogrešno quotala, nemojte me prijavljivati - dobila sam packe ![]() neću više, majke mi.. Zadnje izmijenjeno od: Powerful. 10.03.2022. u 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kolega s posla koji preko garmina prati kako drugi vježbaju i trče, jer se preko garmina mogu dijeliti sve rute, treninzi online, i sl. Trči već neko vrijeme i toliko je pokušavao dostići neke koji trče godinama i bave se veslanjem i šta ja znam da je sjebo neki preponski mišić koji ide do leđa, i usput i neki živac i eto ga na masažama, raznim bockanjima i terapijama. Jbg ako nisi nigdje zapisao da si vježbao, ili nisi online, ne računa se ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.03.2022. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Registered User
|
Forerunner 945 Zadnje izmijenjeno od: Powerful. 13.03.2022. u 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Fora skroz 😁 https://shop.pimoroni.com/products/b...39767184703571 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Koristi neko Ticwatch Pro 3 Ultra i da mu visina tokom hikinga kolko tolko odgovara stvarnoj visini? Većina hikinga mi pocinje i zavrsava na istom mjestu i svaki put je drugačije očitanje visine, tipa Sljeme je jednom na 500m, drugi puta na 2000m, treci put nešto između itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Samsung Galaxy watch 5 će navodno konačno opet imati "veću" bateriju. Onda će se valjda vratiti u režim minimalno 4 dana autonomije (bez nekog tlačenja, jasno). Tog mi mogao uzeti nakon GW2, ako ne bude ženskast dizajn. 4ka (veća) je tu granična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Poz ekipa crko mi je vivoactive 3, ekran je podivljao. Probao hard reset držanjem gumba dugo i nikakve pomoći. Pitanje je dali se to opće isplati servisirati obzirom da je istekao garantni rok ili da nabavim novi. (+ di je opće garmin servis u hr)
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja bi išao na ovako nešto ako ne mora biti punokrvni smartwach. https://www.withings.com/de/en/scanwatch |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sat ko sat izgledom super Al nedaj boze support sa huawei health app Ios se ruši na dnevoj bazi Samsung a31 nit uparit (factory reset sata) I onda citam komentare drugih, brdo žalapojki) Kao i ja sam huawei watch 3 pro Isprva nisam nit skuzio, nego nakon 3mj ajd malo da bolje zavirim u app, katastrofa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2938 |
PRO
|
Takodjer imam GT2 Pro. Nema problema sa appom. Ima problema da mi app sjebe bluetooth auta, kad imam vise bluetooth uredjaja spojenih na mob.
![]() |
#2940 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Galaxy Watch4, nakon 2 sata druženja i mogu samo reći da ovo Wear OS-a nije vidlo. Samsung je malo previše svog potpisa stavio... Notifikacije ne rade kako spada, Google Fit ne radi dobro, watchfaceovi su mi tako tako. Sat je lijep, lagan i brz ali softver je "posvuda"... Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|