|
|||||||||||
|
|
#60572 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
GR Yarisu stigao stariji brat - GR Corolla https://www.youtube.com/watch?v=xKPmsSUJaHU
|
|
|
#60573 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
300 konja iz 3 cilindra zapremine 1,6 litara? Kolika je očekivana trajnost tog motora?
|
|
|
#60574 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nije da će ga taksisti koristit ![]() https://www.caranddriver.com/news/a3...train-details/
|
|
|
|
#60575 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Podsmjehivanja su išla u smjeru kao koji će drek sad uvoditi HV kad nije 48V nije ono što su svi očekivali, a istovremeno su slagali fiksture za testiranje tih istih emotora ![]() Ispada da je bitno hoće li se razviti jak lobby oko "tehnologije" koju se treba upotrebljavati. Zeleni su tako unazad dva desetljeća ojačali i samo su raspirili vatru oko toga, pa je samo bilo pitanje kome će se od velikih poklopiti interesna sfera.
|
|
|
|
#60576 |
|
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
|
|
|
#60577 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Sjetio sam se kolege Klausa, kome sam bio u posjeti krajem 2015., tada je od prvog vlasnika, znatno povoljnije od novoga, dobio ELR-a. Koji je za Cadillaca bio promasaj zbog abnormalnog napuhavanja cijene, za nesto sto je bio zapravo Volt, s vrhunskim interijerom i vanserijskim dizajnom karoserije. Uzivo je jos ljepsi, zamalo je dosao u EU, pa su odustali. No, zbog dizajna, postao je hit i nakon umirovljenja, pa sad ima i grupe/forume gdje se prodaju i nadogradjuju. Nisam ljepseg autica vidio u 2010-tima. I onda je rekao da je policija u Kaliforniji 2017. oformila odjel koji se bavi samo kradjom baterija. Jer od 2015. kradje su postale sofisticirane i tako poduzetne, da se stvorilo novo trziste. Ali "dobavljaci" vise nisu bili iz krim ekipa iz auto branse, vec nova ekipa koja je otkrila interes za baterijama. Isao sam naci poveznice datumski : 1) Hybrid-Vehicle Batteries Are Disappearing in San Francisco 2) People Are Stealing Batteries From Hybrid Cars The batteries can be cut out in about 20 minutes: 3) Thieves are stealing Prius batteries to sell on the black market 4) Car battery thefts from hybrid cars on the rise in San Francisco Teslasi su se tada osjecali sigurnije, jer jos nisu imali profinjen proces za maznjavu ispod vozila. No, sad postoji neka metoda i za Elona, te se vec biljeze pothvati, jer drugi dan vlasnik konstatira da je auto olaksan za najvazniju stavku. Budem zamolio da mi da koju poveznicu. ... |
|
|
|
|
|
#60578 | |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Uzalud vam trud sviraci, nece se prodavat u europi. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#60579 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Svaka država bi htjela biti centar ključne tehnologije, što tradicionalne auto-zemlje više nisu (Japan, Njemačka), neke se jako dobro drže (USA, Korea), a Kina je iskoristila BEV za maltene preskočiti sve ostale i zauzeti novo mjesto u svijetu. Kako je Kina najvažnije svjetsko tržište za luksuzne aute, Njemački i USA proizvođači su rekli "jebiga, ako ne napravimo nešto na struju, nemamo šta prodavati tamo". Tako da, ironično, proboj BEVa možemo zahvaliti zemlji koja najviše zagađuje (smanjenje lokalnih emisija je bio jedan od najvažnijih argumenata).
|
|
|
|
#60580 |
|
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: skitnica. 03.04.2022. u 11:10. |
|
|
|
|
|
#60581 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Mi smo samo konzumenti dostupnih proizvoda, moramo si cherry pickat što nam se sviđa od ponuđenog jer gunđat iza ekrana doma nema smisla ![]() Mogao bih gunđat koliko hoću, evo dva primjera Prošle godine u Dolomitima uveli zabranu isključivo za motore iznad određenog zvučnog pritiska (i to po papirima). Nisam motorista, ali me grindaju takve selektivne odluke koje jasno daju do znanja da nisu motori problem i da se ne radi o očuvanju prirode, nego isključivo o ljudskoj netoleranciji. Na Großglockneru (i na ostalim od GROHAG održavanim cestama) će ove godine izgleda pasti tempolimit od 70km/h. Razlozi koje navode su im briljantni i ne samo vidljivo, nego su i eksplicitno pristrani grupi koja nije sklona motorizaciji na toj cesti. Pred koji mjesec potrošio bih vrijeme gunđajući uzalud u beskonačnoj petlji. Rekoh sebi ništa, ima toliko drugih mogućnosti u Alpama da GG i Dolomiti lagano blijede iz sjećanja. Kad sam se pomirio s time, kvaliteta života porasla za dva nivoa. Što više životnog iskustva imam, to me manje me tangira sve. ![]()
|
|
|
|
#60582 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pevex je povukao sve gume s webshopa. Vjerojatno mijenjaju cijene. Ja sam naručio prošli tjedan, no još uvijek ništa od narudžbe. Zvao sam ih, navodno su imali neku grešku u sustavu i narudžba nije "sjela" kako treba. Sve mi se čini da će otkazati tu narudžbu...
|
|
|
#60583 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Michelin Pilot Sport 5 vs Goodyear, Bridgestone, Continental, Hankook, Yokohama & More! https://www.youtube.com/watch?v=yqXQgBdqVqI Mogla bi ipak Goodyear Assymetric umjesto PS5 past. Tisa guma a opet top perf. ![]() |
|
|
|
|
|
#60584 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam prošli tjedan naručio GY Assyemtric 6 225/45/17 tak da jedva čekam Do sada koristio Uniroyal RS5, odlična guma, ali bučnija za moje pojmove. |
|
|
|
|
|
#60585 |
|
Bazinga
|
Ja sam naručio Hankook 225/45/18 Ventus S1 Evo 3. Samo se nadam da neće otkazati narudžbu. 255/40 nemaju RFT, tak da moram tražiti drugdje.
|
|
|
#60586 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kaj nisi išao na 225/40 s Hankookom? Jeftinija je 300 kn po gumi u toj dimenziji (225/40 je 756 kn, 225/45 je 1040 kn). Cijena je s prvg shopa, gume.com.hr al generalno svugdje će bit jeftinija u toj dimenziji. Čak i da nije upisana u prometnu daš 300 kn za atest. Meni je tvornički upisano 215/45/18, još skuplja dimenzija od tvoje i prešao na jeftiniju dimenziju 225/40 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60587 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
|
|
|
|
|
#60589 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
|
|
|
|
#60590 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#60591 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Na lageru nemaju puno guma. Najčešće samo Savu i par popularnih dimenzija.
|
|
|
|
#60592 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Popis autiju koji su izgorjeli na Felicity Ace-u prije par mjeseci https://topgear.nl/autonieuws/alle-a...-felicity-ace/
|
|
|
#60593 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ulovio danas dashcamom novog presretača. Čitao sam da su nam ga Talijani donirali ili tako nešto. Jel to RS8? https://streamable.com/dg01hx |
|
|
|
|
|
#60594 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Sudeći po oznaci, Talijani, da. Barem je uočljiv :P |
|
|
|
|
|
|
#60596 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() Citiraj:
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...15-ks-15178302 |
|
|
|
|
|
|
#60598 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Uzeo jučer zadnji kompet PS5 u 225/45/17 94 (XL) u Furlanu za 101,50 EUR komad. Sad gledam cijenu, otišlo za 6 EUR gore, rok isporuke 8 dana. Izgleda da će biti ona "tko je jamio je jamio" i s gumama... Za PS5 zasad nemam nekih posebnih dojmova u odnosu na PS4, čekam kišu i jače kočenje da vidim kako drži. ![]() |
|
|
|
|
|
#60599 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Nemam pojma kako im inače sustav funkcionira s robom koju naručuju od dobavljača isključivo po narudžbi kupaca, ali po ovom iskustvu, zakompliciralo se sve što se moglo zakomplicirati. Od nepostojeće narudžbe, platitelja, računa, potvrde narudžbe, nemogućnosti narudžbe od dobavljača, pa do poziva "ipak smo pronašli vašu narudžbu i uspjeli povući gume od dobavljača.
|
|
![]() |
|
|