|
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: password u biosu
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izvadi bateriju...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mora imati bateriju malo bolje pogledaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.03.2006. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : : lol2 : netko se raspizdio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.03.2006. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ROFL ja cu se ugusit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Izvadi bateriju na pol minute i vrati nazad ili pogledaj koja je vrzija i koj bios, pa ti se nađe generalna šifra na netu za te biose...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Ako je to ova ploča sa slike onda nema jumper za clear CMOS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Ako je ta ploča, onda nema pol toga ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ako je to ta ploča onda sigurno radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Nije htijela radit ![]() Pa je dobila šta je htijela ![]() Inače treba ko BIOS za MSI K7N2-Delta... btw. modani je:clap: Edit: Mali osvrt: Ploča se previše leca kad je se reže (čitaj: ne voli ubodnu pilu) Krvari iskrenjem (čitaj: nije joj draga kutna brusilica) Ne voli tetoviranje (čitaj: čiko tattoo man aka Borer 7 joj nije ostao u najboljem sječanju) Mrzi solarij (čitaj: brener joj nije pa volji) Lower heart i higher heart je nice (čitaj: privjesak od SB i NB je mrak) Voli da je se gleda (čitaj: u garaži je na vidljivom mjestu) ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 13.02.2006. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|