|
![]() |
#59522 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
BTW meni je 180 ravno 2500rpm (8 brzina).
![]() |
![]() |
#59524 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Članak je inače bio o GLE koji nije baš klasa Opel Astre ![]() A ako si barem jednom u životu pogledao oglas rabljenih, znaš o čemu pričam. Citiraj:
Sad isto tako mogu napisat da si se i ti možda posro jer se iskreno generalni princip rada klime nije baš promijenio a pogotovo ne njena primarna uloga. ![]() Dakle ne govorim o kontroli uređaja već čemu služi. Da, to više nije hidraulika, već je sad to sustav elektromotora. Da li je napredovao u dvajest godina, je, kao i svaka druga komponenta. Da li i dalje ima istu primarnu ulogu, ima. Isto kao i klima uređaj, disk kočnice, pojasevi, zračni jastuci... Sve su to sustavi koji su evoluirali u odnosu na inicijalan dizajn no namjena je i dalje ista. ![]() Da sam rekao da što se čude tabletu u autu jer eto imali su i prije 20 godina radio-kasetofon, e to je već drugi par rukava ![]() ![]() __________ Za svaki slučaj ako netko ne zna što je soft close opcija ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.01.2022. u 14:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59526 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hehe... https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...afije-15151952 Jedan isto zanimljiv članak. https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...00-kn-15151910 Sam mi nije jasno kaj tolko košta kod te baterije ak je veličine akumulatora |
![]() |
![]() |
![]() |
#59527 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
"bijesnih auta" lol. Sad ce DPF-OFF / EGR-OFF ekipa saznati da endoskop u auspuhu sve vidi. Citiraj:
Za korisnike to uglavnom znaci da imaju dva kompleksna sustava koja se mogu pokvariti... Nisam ljubitelj.
![]() |
![]() |
#59528 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Gospodari svemira spasili Zagreb od terorista. Kakva jad i bijeda od akcije. Billa je aktualna vec 20 godina i sluzi ljudima za druženje i stisnut gas i potrkat se do 200 po Jadranskoj gdje je jedina opasnost na cesti jež koji se odlučio preci na drugu stranu da nešto umoći Osobno ne zalazim tamo ali apsolutno podržavam te i takve skupove. Skinuli su tablice Aston martinu radi prevelike buke iz tvorničkog ispuha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59529 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tako je, podržimo lokalne frajere koji će s tehnički neispravnim autima ugrožavati normalan promet i ljude oko sebe…
![]() |
![]() |
#59530 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kralju budi baja i odi na Grobnik, plati stazu i divljaj koliko ti srce želi.
![]() |
![]() |
#59531 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma nit je većina tih autiju tehnički neispravna, nit su kog ugrožavali... Nek se druže, turiraju, pucaju iz auspuha, ali nek to rade dalje od kuća i stambenih zgrada. Sumjam da ijedan od njih to što radi na kaufland parkingu, radi u svojoj ulici i/ili garaži. Naslov je obični clickbait, nitko se nije utrkivao već su bili na parkingu i došla je policija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59532 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
p.s Majko Isusova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59533 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#59534 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Skinut stražnji brisač i stavljen čep je tehnička neispravnost. I da, uglavno slože tak aute da bi stajali na parkingu, a do parkinga ih dovezu na šlepi/prikolici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59535 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59537 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() U ovom slučaju je stvarno bilo autiju na kojima nije napravljena nijedna prerada, tj auti su 100% stock a srušili su ih zbog buke, ili zbog istekle prve pomoći, ne imanja reflektivnog prsluka itd. A to što ima ljudi koji su mišljenja "možda ih nisu ulovili u utrkivanju, ali ti majmuni se sigurno ponekad utrkuju i krše propise, pa neka su ih sad kaznili za neke nebuloze, tak im i treba" po meni trebaju malo stat na zemlju i razmislit, jer pravna država i društvo ne bi trebalo tako funkcionirati... Samo želim ukazati da linč na osnovu nekog novinarskog članka nema smisla. Članci se namjerno pišu na način da izazivaju ovakve komentare, ali briga mene zapravo, meni nit iz džepa ni u džep ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59538 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Automobili
Citiraj:
A ostalo, jbg, tražili su dok nisu nešto našli. Jel mimo zakona, je
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.01.2022. u 17:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59539 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59542 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() A da al ima to neke logike, murja njih hebe bezveze, ako sam ja kao vozač ograničen na 80, imam suputnika koji je ograničen na 80, slučajno se još nađe 3. putnik iza, pa nas troje se možemo vozit najmanje 240 i to je još bez dopuštenog odstupanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59543 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Stalno se žale na policiju kako ne djeluju preventivno. Sada kada su djelovali preventivno opet nije dobro. Znam neke ljude koji vole aute i vole brzinu. Auti su im 100% tehnički ispravni, a preinake homologirane. Idu na evente pokazivati se i družiti se. Idu na staze voziti se što po Lijepoj našoj što vani. Njih MUP-ovci nisu klepili. Zašto? Zato jer im nije fora paliti gume, turirati i pucati iz auspuha po garažama i parkiralištima shopping centara i zato što ne žele biti viđeni pored takvih. Oni se uopće ne žele dovesti u takvu situaciju u kakvu su se oni nabrijanci doveli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59544 |
Premium
|
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...uzasa-15152197 A eto, svakom se može dogoditi da vozi bez prednje tablice, trećeg štop svjetla, retrovizora, svjetala, col-dva prevelikim ili istrošenim gumama ili da mu na tehničkom nađu 18 grešaka... Iako, ni ovaj novinar nije sav svoj, otkad su Dugave na zapadnom dijelu Novog Zagreba i bivša Billa u Dugavama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59546 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59547 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ali da, smijesno da se netko tu buni sta ga policija gnjavi, a nema prednju tablicu, unutarnji retrovizor, slick gume na autu... Al meni jos onaj BMW Compact ne ide iz glave... to je nagrozniji BMW ikad... bolje da je isao tunirat Suzuki Swifta (nekad popularnog za to) nego taj grozni auto. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59548 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Pa dijete mi iz auta izlazi cesto s poluotvorenim vratima (uski parkinzi, ovaj 508 em je sirok em ima ogromna vrata).... Ok od sad pazim da auto koji cu uzimati apsolutno to nema, ili da iskljucim ili da pocupam. Vec glupost nisam u zivotu cuo.... ljudi vise sami ni vrata ne znaju zatvorit... Sta je iduce? Robotske ruke koje ti stave ruke na upravljac jer smo postali toliko ljeni da nam ih je tesko samima dignut?? Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59549 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Si ti sad sretan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59550 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Vjerojatno je mislio na to da su zatvorena na prvi zub.
![]() |
![]() |
|
|