|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
E ovako: Dvoumim se oko kupovine graficke kartice... Dvije kartice u koje sam se zagledao su Ati Radeon 9500 128 mb .... G-Force 4 Ti 4200 128 Mb DDR Koja je sad brza u igrama (npr UT2K3) tj. koja bi mi se vise isplatila (koja bi duze mogla pogoniti nove igre).... pozdrav
|
|
|
#2 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: ATI vs Nvidia
[QUOTE]Originally posted by mooncalf [B]E ovako: Dvoumim se oko kupovine graficke kartice... Dvije kartice u koje sam se zagledao su Ati Radeon 9500 128 mb .... G-Force 4 Ti 4200 128 Mb DDR 9500 neke solidne firme,evo baš su ti tu dečki objašnjavali kako je možeš modat u 9700/9800 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ali gdje ima za kupit Ati Radeon 9500 128 mb :confused:
|
|
|
#4 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja vidio u Autronicu FIC/Retail/ za 1590 i neki PBA/liči na slici na Sapphire/za 1720... Ma pitaj onu bandu koja je modala onaj 9500 gdje su ih našli Ta sa crvenim PCB-om i tim rasporedom memorije se uredno da zmodat u 9700... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: ATI vs Nvidia
Citiraj:
Radeon 9500 128 mb ti se jedino isplati uzet ak se može modat u 9700. Inače je mnogo brate preskup za ono kaj nudi. A i pitanje je dal će ti mod proradit bez grešaka i artefakata. GF 4 ti je ok kartica al za kojih 200 kn više možeš dobit 9500 pro varijantu pa bi ti ja onda to preporučio. No ak je dvojba između 9500 non pro i GF 4 onda ti je bolje uzet GF 4. Ne mogu vjerovat da sam to rekel!! Sad će me banda na atijevom forumu odma pozvat na red!!!! P.S. Kaj se tiče one bande koja moda saphirreove kartice i ja se pitam gde su to iskopali jer sam pretražio skoro sve cjenike moguće i nemoguće i nigde nema Saphirre non pro 9500 128 verzija tak da to još povećava sumnje da neke firme drže na lageru takve kartice samo za odabranu raju!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kartica se na cjeniku pojavljuje pod nazivom "ATI oem Radeon 9500" Sretan modding, have a nice radeon 9800 day ![]()
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: ATI vs Nvidia
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ej-Pinsla... Ni ja nemam apsolutno ništ protiv NVidie,samo mi je išlo na **** kaj su NVidiaši non-stop nekaj kenjali...ATI ovo,ATI ono... Prije ove sam imao MSI MX-icu,delala je bez problema... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ATI vs Nvidia
Citiraj:
? Nema, banda je došla (jedan od bandita, MasterX) platio i rekao ja oću karticu koja može to i to inače nema više nabave kod vas i to je bilo to. Ljudi bili pristojni uljudni i kulturni i znatiželjni i pustili Mastera da si nađe kaj mu treba. I to je to. Lijepa riječ i veliki promet omogučuju sve i svašta![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
Kod Radeona se posebno bojim tih grešaka i artefakata.... Ne želim uvaliti novce i onda shvatiti da sam kupio veliki problem... Do sada sam stalno bio na strani Nvidie i Geforce kartice (imao sam sve...od GF1 pa do 3)..... Sa njima nisam nikada imao problema,ali sad kad sam vidio kako se Radeon 9700 ponaša u igrama konkretno u UT 2003 nešto me vuče da prijeđem u "Atijevce"... OK nemam novca za 9700, ali za moje pare mogu dobiti 9500 i to Pro verziju koju sam i planirao.... Vidim da Radeon ima "sitnih" problema sa driverima i ostalim tako da neželim kupiti mačka u vreći....Ako tko ima dotičnu karticu neka mi kaže svoja iskustva sa njom da budem siguran u izbor.... Sa GF karticama sam uvijek bio pozdrav.....
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Ma oni su mi sve manje simpatičniji jer seru s tim ati oem i bba. Kak se sad vidi taj njihov tobožnji ati oem je u biti saphirre a ostalo su atijeve kartice original u retail pakiranjima. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
U biti najbitnije je da nama koji nemamo para sve to donese niže cijene grafulja. Boli me ufce kak se ko zove u biti , bitno mi je da dobijem što bolju karticu za što je moguće manje para. Ali da sam trenutno fanATIc to je sigurno ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Caught Somewhere In Time
|
Re: Ma toga se i bojim (pinsla)
Citiraj:
možeš vrlo lako doć do 9500 128 mb kartice koju ćeš bez pol frke modat u 9700 i koja će ti radit bez artefakata. U krajnjem slučaju može putem rage 3d tweakat drajvere i isključit neke stvari kaj bi također trebalo anulirat moguće greške.Ja ti svakako preporučujem 9500 pro, kartica je mrak za te pare a te priče o problemima u drajverima su glupost. Katalist 3.1 su jako dobri drajveri kao i novi 3.2 a u verziji 3.3 će još više dignut performanse 9500/9700 seriji tak da nemaš frke. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja ti imam 9500Pro iz Autronica i kartica je super. Ubodi si ju. K.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|