|
![]() |
#8341 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Imate li kakva predviđanja/razmišljanja za najnoviji pad? Na kojim razinama bi bilo dobro kupovati BTC, ETH, SOL, BNB? Edit: Da napišem svoja razmišljanja. BTC - 36000$ - 38000$, mislim da bi tu mogao stati. ETH - 2400$ - 2600$ BNB - 340$ - 370$ SOL - baš mi ništa blizu ne izgleda dobro, onako na prvu 70$ - 80$, ali mi se to čini predaleko od sadašnje pozicije. 105$ - 117$ je još bilo nešto sitno trgovanja, tako da možda i to. Ostalo sve je zadnji puta preletio. Ali bih volio čuti od drugih razmišljanja. Zadnje izmijenjeno od: Libertus. 21.01.2022. u 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8342 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam. Prati S&P500. Od njega je sve krenulo. Nema veze s cryptom. U ovom slučaju, crypto je samo kolateralna žrtva, i ostat će tako dok god je koreliran sa američkim dionicama i dolarom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8343 | |
Premium
|
Citiraj:
BTC je davno krenuo padati. 4.1. je bio na 45-46K, sada je nešto niže. Ali ajde, vidjet ćemo da li će se i dalje pratiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Inflacija nikad viša, BTC kao anti-inflatorni hedge u banani ![]() Bojim se da će El Salvador el presidente uskoro visit na ulici. Što se predviđanja tiče, sve je to u domeni kristalne kugle, zgodno za potratit vrijeme ali upitne korisnosti. Jedino što je sigurno je da su dionice, nekretnine i ostalo u USA u najvećem balonu ikad, kad pukne bit će strašno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8345 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#8347 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
I ja brijem da ce nastaviti rast vrlo uskoro, vec iduci tjedan.. trenutno se vade pare jer treba likvidnost za expiry godisnjih optionsa i za callove i putove do kraja danasnjeg dana, settlement je vec ponedjeljak ili utorak, znat ce se dosta vise nakon toga, lako moguce da se slije sva lova natrag u kripto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8349 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neka btc rokne još samo 30k, pa da može sjest nova grafa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8353 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Gotovo je, vidimo se u 2024. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8354 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8355 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Bilo je i vrijeme, sad samo da počne difficulty padat da se opet što više nakopa ![]() Doduše, treba to još pasti da bi bilo neisplativo, eth treba otići ispod 1000$
![]() |
#8360 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Jel taj famozni prelaz na POS ima neki fiksni datum? Pričaju o tome već pol desetljeća a nikako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8362 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Lagali bi kad bi rekli "uskoro" ![]() Nvidia officially increases RTX 30-Series GPU prices in Europe even further
![]() |
![]() |
#8363 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sva sreca pa sam prerasao igranje na kompu. Ali mi je neki dan fakat bilo zao vidit klinca sa starim u ADM-u, mali hoce da mu sloze neki komp za igre a ono postena grafa danas ko pred 4 godine cijeli komp. I to ak je uopce ima na lageru.
![]() |
#8367 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kad se desava crash, uvijek je pametno uloziti. Sreca pa ulazem u neke druge stvari a ne u mining i crypto inace bi me povuklo da ulozim. Zaradio sam bio prije 3-4 gorine, slicna stvar , crash, padovi, end blabla, kupio sam xrp i neke alternativne coinove the eth, dignuo nesto i stao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8368 | |
najbolji
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pitanje je sad gdje je dno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8369 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako sam išta o cryptu do sad naučio, iz svog kratkotrajnog iskustva, to je onda da se ono što svi očekuju ne dogodi na kraju. Sjećam se kad je doge bio na 0,7 i svi su čekali 1.0 da prodaju ![]() Tako sad svi, bez nekog posebnog razloga, gledajući prijašnje grafove kao da se to iz nekog razloga mora ponoviti, očekuju bear od barem godinu dana i onda opet eksplozija. Znači sad će ovo doć do nekih 300-400 milijarda ukupnog market capa, onda ćemo se fino svi nakupovat altova i eto nas opet svih na 3 trilijuna za godinu dana, puni para....kako da ne. Ja eto priznajem da pojma nemam što će se dogoditi, možda budemo u crabu godinu dana, možda sve ode na nulu i nikad se ne vrati, možda ćemo za mjesec dana opet bit na vrhu....tko to zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|