|
|||||||||||
|
|
#59071 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hagerty sad radi prejebene stvari. Cammisin Revelation je zakon. Isto tako i Magnuis Walker i njegov The Next Big Thing serijal Lik izgleda ko neki beskučnik ali je dobar lik ![]() ___ Ak te zanimaju američanski auti i restauracije PowerNation je odličan za to a i naučiš gro toga. Uratci im traju po dva tri sata, ali nakon toga dobijem jebenu želju da nekaj rastavljam ![]() _____ Za sve ''seljačine_u_prometu'' EAG je neizostavan materijal Inače zbog ovakvih kanala ekipa misli da njihov raspali E28 520i s 382k km bez ikakve povijesti vrijedi milijardu dolara ![]() Onak to je samo mali dio što tu i tamo pratim ![]()
|
|
|
#59074 |
|
Moderator
|
|
|
|
#59075 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Jel netko uzimao sa gumelider.com.hr? Vidim tamo je Bridge Turanza T005 u mojim dimenzijama 880kn, a na kupigume i ostalima je 950-1000kn. Oko 880kn su i u Furlanu što mi nije teško otići nekom prilikom malo preko granice. |
|
|
|
|
|
#59077 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kolko čitam komentare, ekipa je zadovoljna s kupnjom, a čak su i neki modeli guma jeftiniji od ostalih dućana.. |
|
|
|
|
|
#59078 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Douga gledam jednom-dvaput tjedno i kajaznam, fora su mi ti "quirks and features", carwow si pustim kad jedem ili ne delam nekaj korisno na kompu ![]() Za stvari gde obraćam pozornost gledam Hagerty i SavageGeese, VINWiki za neke priče, i ona dva kanađana za fun factor ![]()
|
|
|
#59079 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
E da, za ekipu koja voli Wankel Rob Dahm ima fora stvari na svom kanalu. Ovo je zakon isto ![]()
|
|
|
|
#59080 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2021
|
Samo u njemačkoj... 417 km/h na autobahnu: https://www.youtube.com/watch?v=7pg1hhW5qhM Sva sreća pa nije bilo lokve vode da ga okrene u ogradu ![]() |
|
|
|
|
|
#59081 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Jest da je dozvoljeno, ali je to izvan razuma bez obzira i što su vozili dijelom gdje ima malo prometa. Razlika u brzini s drugim vozilima je veća nego da na autoputu imaš frontalni sudar s vozilom iz drugog smjera. |
|
|
|
|
|
#59082 |
|
Moderator
|
Vidim da nije nitko stavio pa evo za one koje zanima Lik je lud, ja bi već prošvikao na kon dva koja mi dođu neispravna ![]() Pitam se koliko je samo potrošio na shipping sim tam ![]() Fora uradak kao i obično
|
|
|
#59083 |
|
Premium
|
Evo koje se marke najviše kradu u Hrvatistanu. Ni lopovi nisu više što su nekad bili - umjesto Sv. Trojstva kradu Škodilake. https://net.hr/auto/volkswagen-najce...c-0afbdf3be185
|
|
|
#59084 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() Ovaj video o SL-u je top, steta sto je kratak. Auto je uzivo pojava (dvije legende , bok uz bok ). Jos ga nisam vidio uzivo na cesti, ni cuo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59085 |
|
Premium
|
Ovaj bazzar.hr ima odlične cijene guma.. https://bazzar.hr/p/6MME5Z5-michelin...in-ljetne-gume Jedino me brine DOT. Nagađam da su gume starije, pa i otud ova privlačna cijena.. Jel tko od vas kupovao gume prek bazzar.hr? |
|
|
|
|
|
#59087 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#59088 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Na toj brzini ti više ni sile uzgona ništa ne mogu. |
|
|
|
|
|
|
#59089 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#59090 |
|
Premium spammer
|
btw, tko u de vozi iznad 130km/h i bude upleten u sudar (svejedno - svojom ili tudom krivicom) snosi automatski barem *dio* krivnje ('krivnje' - koja bi bila ispravna hrvatska rijec, ovo mi zvuci cudno?). |
|
|
|
|
|
#59091 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#59092 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
|
|
|
|
|
#59093 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
|
|
|
|
|
#59094 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako se dokaže (očevid ili službena procjena) da do nesreće ne bi došlo da nije voženo preko preporučene brzine od 130km/h na Autobahnu, a glavni uzrok nesreće je skrivila druga strana, onda se može pripisati do 50% krivnje i oštećenom. Usput: ovakva razdioba krivnje 50/50 je u nekim zemljama nepostojeća. Primjerice, u CH nema pol-pol. Ili je netko kriv ili nitko, pa nek svatko svoju štetu plati. Bagatelne štete po parkingu bez očevida koje se u DE često automatski rješavaju 50/50 tamo ne postoje.
|
|
|
|
#59095 | |
|
Premium spammer
|
Citiraj:
![]() https://www.bussgeldprofi.de/magazin...i-einem-unfall |
|
|
|
|
|
|
#59096 | |
|
Avocado
|
Citiraj:
|
|
|
|
#59097 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Jesam, ali jako davno, tipa prije 5-6-7 godina. DOT bio uredan, gume stare možda 7-8 mjeseci. |
|
|
|
|
|
|
#59098 |
|
Premium spammer
|
Bas guglam, izgleda da je vjerojatnost mala da se zbog izrazito velike brzine ne dobije nikakva kazna. Cak moguci problemi s zdravstvenim i pokrivanjem doticnih troskova ako dode do trajnog fizikog ostecenja |
|
|
|
|
|
#59099 |
|
Premium
|
Što se guma tiče, ja sam prošle godine kupio i montirao ovdje: https://kreagume.com/ najviše iz razloga jer su te gume (bar tad) imali samo oni i kod Rijeke negdje. DOT ne mogu komentirati pošto je to bio model guma koji je tek izašao, pa nisu ni mogle biti stare. Zadnje izmijenjeno od: Elven. 17.01.2022. u 16:17. |
|
|
|
|
|
#59100 | |
|
Avocado
|
Citiraj:
Da se izrazim na balkanski način: ako imaš para, imaš dobrog odvjetnika (Njemačka, zemlja svih mogućih osiguranja pa tako i velik broj ljudi ima pravno osiguranje), stvarno nisi ništa skrivio (ako nema ograničenja) i kompetentan vještak opovrgne sva druga vještačenja, nema kazne. Da stvar ne bude tako jednostavna, većina osiguranja se ograđuje od naknade šteta za vožnju iznad maksimalno preporučene brzine. Takve odluke se također sudski mogu opovrgnuti ako se dokaže da brzina nije većinski razlog nanošenja štete. Ak se mene pita, sve je to jedan veliki đumbus i daleko je od toga kak mi volimo reći "sređena zemlja, Njemačka". Jedino što je sigurno jest prekomjerna birokracija. Kad se zađe u te vode, onda je uvijek ugodno imati pravno zaleđe.
|
|
![]() |
|
|