|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Evo,stiglo me i to,idem u Koprivnicu 27.02 pa ak netko ide tamo da znam ili ak je netko bio,iskustva i prijedlozi dobrodošli ![]() Bit ču pješadija a iduča 3mj počasna straža(u ZG nadam se). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..tako znaci,pa sretno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Call of Duty, ha? Ja sam to riješio prošle godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve ti o ekipi ovisi kakav ce ti biti vojni rok... Ak ces srece, bit ce ti vecinom zajebancija, a ako imas peh, eh...banako... Par frendova bilo u Koprivnici, i svaki kad god je dosel doma je imal cijeli dan za pricat kaj su delali i kak su se zajebavali... Jos niti jedan nije imal neko lose iskustvo od tamo. Ak te to kaj tijesi, i ja sam isto pjesadija, pa mora netko i metke pokupit ![]()
![]() |
#5 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Prelazak s Osječkog na Pan nije lagan ali naviknut ćeš se brzo. Ak dođeš u ZG doći ćemo te tvoj bratić i ja posjetiti...
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Koliko sam čuo od frendova non stop su samo pili i zajebavali se. Ustvari to je bilo poslije zakletve tako. Ide netko u Samobor. Frend pita kako je tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemoj samo tamo i u vojsci kempat sa nekim Springfieldom... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
@ jolkica Hvala ![]() ![]() @ Roller Baš,dužnost zove ![]() @Cyrus ![]() ![]() @Panorama A znaš onu,stoka napoj ne bira ![]() @Srky LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislin da će ti specijalistička obuka bit malo zajebana,ipak je to pješadija,ono, hebet će te razvodnici što nemora zančit.Posle tog zajebavanje i dosada ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Znam jednog tipa sa VIP chata koji ide 27.02. u Koprivnicu... Netko je pitao za Samobor...bio tamo...četrdeseta klasa B.Z.O.V. ![]() Hebeno...dosta su cjepidlake i drže do "stege". Što samo znači da za zajebanciju treba biti nešto domišljatiji nego li u primjerice Karlovcu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bi trebao u Zadar, dobio radare! Zna možda netko kako je tamo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
UUUU stari moj pocni vec sad s kondicijskim. Ja sam bio tamo do 25.05 ali PZO a gugiji su bili radaristi i jos nekaj. Velim ti tlacili su ih ko budale, cak ih je i meni bilo zao.kasnije svi na prekomandu bilo u Zagreb, Pulu i slicno i guljenje straze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U Puli frend na strazi upucao fazana il neku vec zivotinju ![]() Mene su samo stavili u pjesadiju, a vele nakon faxa ce me dodatno razvrstat...al koji je prosjek studiranja na mom fax-u, jos ce i ukinut vojni rok ![]()
![]() |
#16 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|