|
![]() |
#1 |
Power Ranger
Datum registracije: Dec 2004
|
Pimp My Ride u Hrvatskoj
na iskonu sma naišao na vijest prema kojoj se svaki europljanin ( čime ni Hrvati valjda nisu isključeni) može prijaviti za Pimp my ride preko interneta ili preko pošte ( putem odgovarajućeg obrasca )... to će valjda prenostiit MTV Adria, čijom inicijativom je to vjerojatno i pokrenuto... evo te vijesti: http://iskon.hr/mtv/page/2006/01/19/0057006.html Imho, dobro da su se sjetili. UK verzija je bila dobra ali onaj voditelj je debil samo takav... baš me zanima kako će ova "balkanska" verzija izgledat ... i dali će uopće biti samo balkanska verzija ili će sudjelovati i .. neznam.. Švedska, Finska itd... ... uglavnom sigurno će bit bolje od tuniranja na RTL-u ![]() comments? ![]()
MSI i865 NEO2 - F1SR2 Pentium 4 2,6 HT @ 3,54ghz (273 FSB) - Coolermaster JET 4 2x512mb RAM DDR 433 Kingmax 2.5-3-3-6 Gigabyte 6800NU 16/6@ 415/880 - moddan Heatpipe pasivnjak Hiper 4S525 PSU - 525W - Triple Fan -------------------------------------------------- www.hcl.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Mojim kolicima u svakom slučaju treba tuning ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Kad smo kod tuniranja, prijedlog za PCEx: pokrenite tuniranje nasih kompova! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
kad bi ja prijavija svog yuga ne bi znali šta ih je snašlo. Nema tog čovika koji bi ga sredija. Kupili bi mi M3 samo da nikome ne govorim da nisu mogli prepoznat neke djelove na "čudu iz kragujevca" P: jel ovo pepeljara O: ne to je radio P: kako se pali O: okreni ključ P: neće, šta sad O: ladno je, povuci ćok P: Opet neće, šta sad O: nađi nizbrdicu P: di je rikverc O: odupri se leđima o vrata, a mjenjač nogom udari na drugu stranu. uz malo sreće možda upadne u R. kuplung ti ne triba P: zašto ga baca u stranu dok vozim O: objasnija bi ti ali nema vrimena P: pa reci, cili dan sam ovde O: pa kazem ti da nema vrimena P: kakva je ovo lokva ispod sica O: debile, pa vidis da pada kisa P: nije mi jasno, pa imaš krov O: .....debile to je yugo..... P: povuka sam ručnu, a auto se kotrlja nizbrdo O: ma zamisli..... P: zasto se radio ugasi kad se svitla upale O: ...nobody knows.... P: šzašto ne upališ brisače O: brisač će ispast i pogodit pješaka šta prolazi kraj ceste P: šta sad treba O: izbaciš glavu kroz prozor i gledaš isprid sebe. P.S. sve je ovo istina dragi ljudi. Sva ova pitanja su bila postavljena u mom yugu. bilo ih je još, ali sam ih zaboravija većinu. Ovo vam se dogodi kad kupite auto za 300 kn.
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ja bih mogao prijaviti svoju mašinu Fiat Uno. ![]() Ak bu natječaj za friziranje kompova to uključuje i laptope? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ovo se i meni dogodilo na "mocnoj" 45-ici. Padala je kisa, brisaci su jos nekako i brisali, dok nije iz suprotnog smjera prosao kamion. Kad smo se mimoisli, brisci su preko krova produzili za kamionom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ROFL kidam se. :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Nastavija sam vozit i vidija da je bolje bez brisača. Bili su toliko stari da su samo bacali vodu s jedne strane na drugu. Još jedna stvar šta san se sitija Pandur: A di si ovo smeće kupija Ja: Evo uzea san ga ima par sati i sad iden na "Test Drive" Pandur: koliko si da za njega Ja: 300 Pandur: PUNO SI DA :clap: ![]() ![]() Ja: ma jebe me se, maloljetan sam Pandur: E stari moj (mlađi neki pandur), ima san i ja yuga 45 kad san ima 17 god. Ja: ovo je "koral 55" Pandur: Uuuuuuuuuu to je pila ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ROFL ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas