|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Logitech x230 problemi
Dakle, radi se o logitechu x230...Problem je u tome da jedan satelit (onaj bez potenciometra) krcka, krči ili kako već to zovete ![]() Makar smanjio skroz zvuk na drugom satelitu ovaj zna zakrčati..Ne krči stalno, nego recimo svakih 5 min (nije baš svakih 5 minuta ali događa se često) Probao sam zamijeniti mjesta satelita, i bilo je isto, znači ovaj isti je nastavio krčati, probao sam i uštekati zvučnike u drugu utičnicu (prije su bili uključeni u utičnicu gdje je bilo uključeno i napajanje za komp i za monitor)... To krčanje se događa i kada ne slušam muziku, znači krči samo od sebe, a kada ne krči onda je zvuk super... Gledao sam jel što smeta zvučniku no ja mislim da ne smeta, baš zbog toga sto sam bio zamijenio satelite, a i na tom mjestu je prijašnji zvučnik dobro radio... Jel imate možda kavu ideju, ili je satelit jednostavno proprdio, crkao, otišao u vječna lovišta? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ipak su zvučnici bili neispravni...Odneseni na zamjenu, problem riješen! Evo pive samome sebi! ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|