|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Ide li netko s karavanom ili mozda krovom na autu, lokacija Rijeka - ZG? Imam dvije renovacije, moram primiti jedan nestandardni madrac novi madrac (Rijeka) a nemam fizicki sanse odvoziti do tamo. Dimenzije blize velicini za klince, nego za odrasle. Covjek mi se zali (njegov citat) da je tamo jedan od najgorih autobusnih stanica u HR, jer sam mislio po busu to rijesiti. Zvao sam sest komada (6x) kurirskih sluzbi i ostao frapiran, da imaju posebno pik na madrace! Naime, ne zele nositi madrac, osim (!) ako nije zarolan! Bez obzira sto sam slao 10x teze, vece, volumenom 5x tih dimenzije, madrac jednostavno - ne zele! Objasnjavam da nije polumadrac ili prostirka za pilates, pa da je mogu kao palacinku zamotati. Nula bodova. Vele da su morali placati refundacije kad se osteti, uglavnom cudna prica do bola. Ako netko u roku tjedan dana (koji dan vise) ide via Zagreb, moze strpati novi zapakirani madrac, bio bi jako zahvalan. Jasno refundiram za uslugu. Postoji li uopce "trazim prevoz" ekvivalent nekadasnje grupe u nekom novom ruhu? Samo ne FB, to preskacem. Hvala ... .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probaj Blablacar Ima dosta ekipe koja je svakodnevno na toj ruti. Sigurno će se naći netko tko bi za promjenu povezao madrac umjesto dvoje ljudi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|