|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
po me ni je bolji avast, a bolji je zato kaj ga ja imam ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nema specificnih razloga zashto bi jedan bio bolji od drugoga, i avast i avg i nod32 i kaspersky su besplatni anivirusni programi, a svoj posao rade jako dobro ako su definicije up to date. ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma zabunio se covijek ![]() a najbolje ti je da sam probas pa ces vidjeti sto ti najvise pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
NOD32 je najbolji, jednostavan,brz,podrska u hrvatskoj. Nije besplatan ali se isplati dati 40 dolara+PDV/godisnje pogotovo firmama
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
.."sve što je džaba ne valja" kaže narodna..NOD32 nije besplatan i porediti ga s Avastom bez uvrede je kao BMW s fićom.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
Ovo bi moglo pod forumske bisere proć ![]() Aj mi reci zakej nod ne moze obrisat virus kad ga nadje ,a avast moze? Jel to zato kaj je besplatan pa nemoras rucno švrljat po folderima da ga zbrišeš ![]() Citiraj:
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 11.02.2006. u 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
IMHO - nod32 je kralj avast je dobar, ali je spor do bola nod32 po defaultu propusta neke viruse, ali koristite google.com ima nod32 advanced setup tutorial, kada podesite scan all files i heuristic-u na high level, stvarno mu nista nije promaklo... znam da je prijatelj jedino sa kaspersky-m rjesio virus u jednoj mrezi, gdje se NAV samo rusio... AVG je besplatan trebam ga pustiti u "virus polje" na ghostanom disku, kao i Avasta pa cu vidjeti koji je bolji...
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
..NOD32 se može porediti recimo s Nortonom, Kasperskim, McAfee i sl. a s ovim lijevim nipošto.... ...ovo da NOD32 ne može obrisat virus je biser nad biserima odavno se nisam tako nasmijao i ostao...bez komentara... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A šta će vam anti virusni??? Ja jedino koristim ZoneAlarm Firewall sa anti-spyware-om i to je sve. Kad idem nekom namještavat komp onda mu stavim ZoneAlarm sa Antivirusnim... Pa nisi valjda takvo tele da si staviš virus... Znam da on može svakako doć, ali koristim se kompom od rođenja i nikad nisam imao virus, non stop sam na netu i skidam, fala bogu, sve i svašta... Ljepo je imat antivirusni, ali kad se naučiš na život bez njega, to je milina Nemojte sad o razlozima da ga treba koristiti i da sam ja tele, nego sam samo napomenuo mogućnost da komp (pogotovo kućni) može biti i bez antivirusnog programa. Probao sam sve od mcaffija, nortona, zonealarm, nod, avast, fprot (DOS) i najviše mi se dopao Nod32, a ZoneAlarm antivirusni je isto odličan pogotovo ako koristiš i ZA firewall, pa imaš manje programa u memoriji. Jedino što nije besplatan
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Koristim Avast, fino radi, uopce ga ni ne primjecujem kako je skroman sto se tice zderanja sistemskih resursa *cough*NAV*cough* , ja zadovoljan...
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Drž se ti onda Avasta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imao avasta duze od godine i iako me u pocetku odusevio, par puta je znao pustiti virus da mi dodje na komp, u vecini slucajeva nije se pokrenuo, al to sto ga je uopce pustio na moj komp me potaknulo da idem potraziti neki drugi AV program... Trenutno koristim NOD32 i cini mi se da ne jede vise memorije od avasta, al se osjecam nekako sigurnije, makar, vidjet cemo do pojave prvog virusa... I da, da napomenem, da mi avast znao rec da nemre zbrisat virus:confused:! Onak, WTF!? Tako da avast je dobar time sto je besplatan, al vidjet cemo jos kako se NOD nosi sa virusima....
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja koristim bit defender dobar antivirusni ali jedno kaj malo sporo skenira komp Prije sam koristio AVG al previše mi je gamadi propuštao i ima prevelike updejtove |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Visok, zgodan do bola
|
Probao sam sve "vodeće" AV-e i odlučio se za NOD. Štoviše, slijedeći tjedan kupujem licencu, a to je jedan od rijetkih programa koji me uspio uvjeriti da je vrijedan plaćanja ![]()
![]() |
#22 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prije sam koristio nortona... poco nesto kipat... probo noda i radi svoj posao kak spada... Moja preporuka... NOD32...
![]() |
#24 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Koristim NOD32 doma već oko 2 godine i zadovoljan sam...isto tako u firmi koristimo oko godinu dana i nikakvih problema nismo imali...štoviše, ima sjajnu administraciju preko konzole i u svakom trenutku vidiš što se događa kod svakog pojedinog klijenta na mreži...da ne govorim da je puno jeftiniji od konkurentskog sophosa kojeg smo prije imali... Avast sam jednom prilikom instalirao i činio mi se dosta spor...ne znači to da je avast loš..."za te nofce" radi svoj posao sasvim zadovoljavajuće...
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
afast ti je bespljatan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
nemam kaj napisati
|
Već godinu i pol imam noda32 i dok radi ne mislim ga mijenjati. Imao sam i nortona, sophosa, mcafrea i sl. Nod za sad troši najmanje resursa, a dobro me štiti. @terminator koliko je tebi puno memorije? Ja sam mišljenja da nod ne troši puno resursa. Primjerice norton (možda i najbolji nativirusni program) je pred godinu i pol trošio puno više od noda. Kak je sad neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
za one s 1GB memorije , sa cpu-om na 3ghz to je niš @ norton ne valja niš imao sam ga godinu dana i svaki dan skidao virusne definicije. bio sam u uvjerenju da nemam niti jedan virus, a kad sam skenirao jednom sa NOD-om, 12 virusa na quick scan. :clap: : baad : : goood :
![]() |
![]() |
#28 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Sve je to lijepo al NOD32 pruza dozu sigurnosti.. Ako nevjerujete mislim da mozete odnekud s neta skinut trial verziju koja radi 30 dana.. pa ga mozete i besplatno probat i ak vam se svida kupit licensu.. Al necete pozalit ako si uzete NOD32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nego jel su stavili u avast default action ili jos uvijek kada scana disk za svaki visrus pita u u sta da radim. Spor je ko noc tako da cijelu noc moras bleati u screen i cekati da te pita sta ce napraviti... Nekada imao McAfee. Taj jede memoriju, doslovno. Sada imam AVG... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|