|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
BT mis za veliku ruku i ljevaka
Ekipa, Molim pomoc... ne nalazim nista adekvatno pa mi mozda neko moze pomoci iz iskustva. Ljevak sam i trebam simetricnog misa jer su normalni za desnjake skroz neudobni. Uz sve to trebao bi biti malo vecih dimenzija jer imam ogromnu sapu. Takodjer uvjet je da je bluetooth i po mogucnost da ima opciju spajanja na dva racunala (mac i pc) te one key switch.. Logitech mi ima sve te funkcije no ovi simetricni su premali i doslovno ga "vozim" samo prstima, a cijela saka je u zraku... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Osim G903 ne pada mi nešto na pamet, ako ti je i on premali morat ćeš se ili priviknut na fingertip grip ili neki drugi kompromis napravit čini mi se... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hmm cini mi se da on nije bluetooth.. A to mi je must have opcija... Vecinu vremena sam na Macbooku spojenom na isti monitor na kojem mi je i PC pa mi se ne prestekava mis.. Ovako imam Logitech tipkovnicu na kojoj samo presaltam izvor BTa kao i na misu...
![]() |
#4 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi razmisljao o trackballu ili je mis bas must have? Znam par njih sto su vise srece pronasli medju simetricnim trackballima umjesto u misevima.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Is iskustva, probao samdosta bežičnih i BT miseva, nijedan mi je pase bas zbog velike ruke. Za ured jos uvijek imam mx 5500 kombinaciji i sad sam nabavio mx master 3 pa cu probat. On je BT i bezicni Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
o trackballu nisam nikad razmisljao zbilja, morao bih probati prvo negdje... trenutno koristim za PC G.Skill Ripjaws MX780 i taj mi je mis predobar.. moze se kao lego slagati za ljevaka, desnjaka ili da bude simetrican i potpora za dlan se na vijak podize i spusta koliko treba.. taj mi je idealan no nazalost nije bezicni... ![]() bas smo diskriminirani mi ljevaci ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
guglajuci ispada da bi mi Logitech G903 mogao odgovarati.. nije BT ali mogao bih ga spojiti na nacin da wireless receiver piknem u monitor koji ionako spajam na Macbook usb-c kablom, a zicu direkt upiknem u PC.. pa na taj nacin switcham ovisno sa kojim strojem ga koristim... a gledajuci dimenzije, mogao bi mi stimati... morat cu probati... ![]() EDIT: kupljen G903 i za sada samo pozitiva.. ![]()
.....:::: There is no place like 127.0.0.1 ::::..... Zadnje izmijenjeno od: Misak. 08.10.2021. u 11:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|