|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Unreal 2
Ajd da cujem feedback, ja sam igru prokrijumcario i bas mi je zakon. Ima neki Warhammer 40k feeling i to mi je opako. Jest da je malo lagana, ali kad se uzme u obzir da sam se naigrao svakojakih FPS-ova...ne znam. E da, i ona trebica adjudant je pun pogodak, dusu dala za max FSAA + screenshot. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Unreal 2
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
OK, ali ...
... sve je super i za pet. Brzo se prelaze dijloviigre ali zbog posla i učenja sam stao ono kad treba isključiti u bazi alarm i sada rasporediti neke trupe koje ti dođu pomoć (ne želim znati kako dalje sam ću). Dakle od utorka imam vremena pa nastavljam ali bez EAXa. Pitanje je (ono ali) da li vama radi *ebeni EAX u igri, a da vam se pri tome ne smrzne i pukne vas na desk? i BTW mala nije loša, samo da je malo višlja ![]()
![]() |
#5 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ma ja volim niske, to mi je slatko. ![]() A kaj se tice EAX-a, jesi gledao u readme? Ja sam imao problema sa teksturama sa 40.72 driverima, pa sam zavrsio na readmeu. A jel netko mozda probao Freelancer, to mi je isto zakon, pace i poprilicno inventivno , pogotovo sucelje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš igram ![]() I nije tak loše kak su je neki popljuvali,za odigrati malo čist ok. S novim Omega driverima ide sve jako fino,puno glađe nego kaj mi je išao UT Jel izašao kakav nude mod za Aidu? ![]() Ono s takvim modom u Wolfiki je bilo super... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Dajte čovjeku krvi, kruha i sisa ![]()
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Unreal 2 je - tako/tako. Odigrao ga i zaboravio. Na početku me se kompletno dojmio, ali kasnije postaje naporan. Što se tiće Freelancera - thumbs up ![]() Upravo pišem recenziju za PC play - igra dobiva 89% . Dobila bi i više, ali je poprilično linearna i dostupne misije su većinoma iste. Isto tako uz malko truda poginete ukupno 3 puta tjedno, što bi znaćilo prelagano. Ipak obzirom na nedostatak ovakovih igara ne tržištu, ova je dragulj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Osim toga-tipično žensko,ti dole u sranju a kuja lijepo ostala u orbiti i furt nekog kurca drobi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
unreal 2 je OK igra iako je splinter cell ipak malčice bolji!
![]() |
#13 |
Premium
|
Pokraden
Ne znam kako vi, ali ja se osjećam nekako pokradenim. Uhvatio sam malo vremena jučer i danas i završio sam Unreal2. Uglavnom, lagano, prelagano, zanimljiva prića sa nikakvim krajem i završetkom. UT2k3 je bio razočaranje u odnosu na UT i očekivalo se više ali je prošlo. Unreal2 u odnosu na Unreal je blagi smijeh. Stari Unreal je čovjek igrao tjednima i bilo je mrak ali ovo ... da čovjek ugrije stolicu to prođe za jedan dan. Lijepa grafika i Aida i to je to ![]()
![]() |
#14 |
od LemilicE
|
Unreal2 je isto ono sto je Paske rekao, odigrao i zaboravio. Splinter Cell je mrak (jedna od najboljih igrica koje sam ikad igrao), trenutno sam na zadnjem nivou i trebam se vratit skroz na pocetak da sakrijem tjela jer mi se aktiviraju alarmi nakon nekog vremena. Freelancer je prva igra takvog tipa kakvu sam igrao i mogu rec da jedva cekam nastavak. Jest da je igra linearna i lagana, ali nesto te tjera dalje da li je to prica, ili nacin igre ne znam... jedva cekam da predljem misije do kraja, pa onda po secondary misijama. Jos nesto, Splinter Cell ima definitivno najbolju grafiku do sada na kompu, znam, znam reci cete da je grafika (engine) isti kao u Unrealu2, ali ovaj je dotjeran do jaja.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Ja sam zadnje igrao Elite na Amigi-meni osobno je igra bila izvrsna... |
![]() |
![]() |
|
|