|
![]() |
#91 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Jels definitivno se slazem,bilo je puno nelogicnosti u "taktici",ne kuzim igru sa dva pivota s tim da je jedan cijelo vrijeme na krilu i ude u jednom od deset napada u sredinu. Mislim da je Linotu dovoljno onih glavnih sest igrava + sprem ove druge nije ni korisitio sto ih je uopce zvao. A i mi smo stalno primali(mislim na cijelo prvenstvo) gol kada bi imali igraca vise i to redovito.... Mene je Lino i Metlicic razocarali,prvi jer ga nije vadio i nije gurao Buntica a drugi je imao neke pogreske tehnicke koje prije nije radio...I meni je definitvno bolji igrac Sulic od Vori-a ali dobro...sve u svemu nije bilo lose,ali mislim daje moglo bolej puno...
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Meni nije jasno nezadovoljstvo. Osvojeno je 4. mjesto, konstantno su u vrhu. Nije (Čoko)Lino za sve kriv. Nedostaje duza i kvalitenija klupa, a tu se trenutno nista ne moze. @blondie Sad se nije ponovila Slovenija, jer ovdje nisu suci vodili glavnu rijec. U Sloveniji su janez-boysi uz pomoc sudaca (na cijelom turniru) izborili preko Hrvatske put za olimpijske. @giga Vori je bio na lijevoj strani da pomogle Lackovicu, jer jos vuce ozljedu, samo sto taj dio nije bas najbolje napravio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
A kako bi mu to molim te mogao pomoci? Eventualno da mu napravi mjesto za sut ali to sa krila bas i nejde ili se varam...
![]() |
#95 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa-ja mislim da bi nam Kaleb dobro došao. ![]() Šteta kaj je ozljeđen i ide na operaciju. Nije loše krilo, malo bi oteretio i Peru u obrani, a unio bi bogme i malo reda u momčad. Da ne pričam o dužoj klupi. Slušao sam ga neki dan na telki i moram priznati da dečko o rukometu zrelije i pametnije razmišlja nego pola naših trenera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Jedan jedneini gol i to od Bunića. Ideja s dva pivota je šljakala u početku ali poslije nije išlo više ( tu mislim na turnir) trebao je imati malo više povjernja u Šprema jer ipak je Šprem pravo krilo. Vori i Sluć. Drugačiji tip igrača Vori je veći i teži i na taj način i grea Sulić je okretniji te se migolji. Vori je zabljesnuo na OI i onda expresno završio u Barceloni to puno govori o njegovoj kvaliteti. Sad 4. mjesto i je nije razočaranje, otkrilo je dosta bolnih točaka. Kratka klupa no to je dugoročni problem. Treba se naći drugi play, špljarić je dans preuzeo odgovornost al to niej njegova pozicija. No ukoliko pogledamo puno mjesta za veliko nezadovoljstvo nema. 5. puta za redom smo među 4 najbolje repke. Imoa dva zlata jedno srebro i dva četvrta mjesta. Zdravi su naši skoro nepobjedivi jednio kad su izozlijeđivani onda se javlja problem kratke klupe a to se mora riješti kako bi glavni igrači bili sviježi. Ovako smo na scjetskom 2007. i na europskom 2008. dirketno bez lkvalifikacija. to je isto bitno!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|