|
![]() |
#751 |
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
|
![]() |
![]() |
#754 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
https://www.streameast.live/f1/f1-fr...qualification/ |
|
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jedna od dosadnijih staza al bome napeta utrka. RB sve savrseno napravio, Perez im se vec isplatio. |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
odlicna taktika RB i odlicno sprovodjenje oba njihova vozaca u dijelo/rezultat. mislim i dalje da je merc imao malo bolji race pace od RB na ovoj stazi, no svejedno iznenadujuce koliko ih je rb na paul ricardu dostigao po brzini bolida. honda napravila odlican posao s mašinom ove godine, a rb popravio loše stvari s prošlogodinje šasije i aera
#761 |
Premium
|
Ako max sutra dobije mislim da lagano kreće panika u mercu. Do sada je na vecini staza rb imao prednost u jednom krugu, po race paceu su tu negdje, možda merc malo jači jer je nježniji za gume. Odronda složila jebenu mašinu. Lando najkonzistentniji vozac, na svakoj utrci osvojio bodove. Vettelu se vratila želja za životom/utrkivanjem. Alpha Tauri naj iznenadjenje od momčadi, ok i RB isto jer su tu negdje sa Mercom. Yuki ima talent, ali i velike oscilacije.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 25.06.2021. u 18:41. |
![]() |
![]() |
#762 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Evo, stiže nova tehnička direktiva za ovu sezonu, koja za cilj ima “povećati sigurnost” tako što će onemogućiti jako brze pit stopove. Hm, tko je onaj jedan tim koji u prosjeku ima jako dobra vremena na pit stopu? Ah, da, tim koji je upravo prvi i s kojim se Mercedes žestoko bori. Ne znam kad se zadnji put dogodio incident s gumama zbog brze promjene, zadnje se sjećam Haasa i Ferrarija koji ionako gume mijenjaju kao penzioneri. I to već davno Ali kad mehaničari budu skoro zgaženi, tko ga j*be, nema nikakvih novih direktiva koje će povećati sigurnost ljudi u pitu i na stazi. Ali sad je Red Bull prvi i ima brze pit stopove, hm, evo nove tehničke direktive koja usporava stvar di su dobri. Red Bull ima novo inovativno krilo zbog kojeg su guzili Mercedes na određenim stazama? Hm, evo nove tehničke direktive koja to banira. Mercedes ima tehnologiju koja im omogućava bolje korištenje i zagrijavanje guma? Ma nema problema dečki, samo vi to koristite, može i do kraja sezone, kak god vam paše. Ako Max slučajno pobijedi još koju utrku vjerojatno će doći nova tehnička direktiva gdje se vozačima rođenima 30. rujna 1997. nizozemskog podrijetla ograničava brzina na maksimalno 250 kilometara na sat zbog povećanja sigurnosti na stazi. Apsolutno odvratno ponašanje FIA-e, what a joke |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da, meni je ovo vec jad za gledat. Flexi wings bannan unutar par utrka, pit stopovi se modificiravaju, tlak u gumama... sve ili odmah ili unutar par utrka. DAS? Ma odvozi cijelu sezonu pa ce mo zabranit... saka jada. |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
|
Bas sam gledao fp1 i 2, i skyevcima isto nije jasno koji k fia brije s tim novim sigurnosnim pit stop regulativama. Btw.da nadodam ulje na vatru, bahrain ham 2/3 utrke prelazi track limitse-no penalty...max ga prestigne krseci track limitse-penalty ![]()
#766 | |
Banned
|
Citiraj:
A kada gledaš snimke pa to se presijeca brutalno svuda do ko stigne, ali se ciljano poništavaju samo neki krugovi. Pa imaš granice staze i trebaju biti iste svuda i uvijek. Bijela crta je granica, jedna kotač mora biti na njoj i bok. Kakve su to gluposti oko toga. |
|
![]() |
![]() |
#767 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
![]() |
#768 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#770 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Norris 3., Ricciardo 13. 😱 Njegova sezona je gotova. Nastavi li ovako, ni karijera neće potrajati dugo. Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
#772 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Njima bi Đorđe legao kao budali šamar... Lando i Perez su na softu odma iza sira. Prognoza je naravno thunder storms. Svašta je otvoreno. Yuki isto 3 grid penalty. Lulu naporan danas... Sam drobi koliko se jadan naradio ovaj tjedan, cijli tim, ali posebno on... |
![]() |
![]() |
#775 |
Banned
|
Tsunoda leti iz tog alpha taurija na kraju sezone ko iz beztrzajnog topa |
![]() |
![]() |
#777 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zna netko sa kojih IP adresa se streama F1TV sadrzaj (ili IP range)? Nikako da skuzim. Pratim konekcije na ruteru i vec par dana samo hit and miss. Ne mogu pinpointati i skuziti - to je taj IP. Vidim hostnameove na koje se uredjaj spaja, resolvam ih i provjeravam dobivene IP-eve u connection logu itd... Ruter mi deklarira F1 stream kroz Chrome kao unknown/untracked, a zelim ga klasificirati kao stream zbog QoS-a itd.
![]() |
|
|