|
![]() |
#55531 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55532 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Najjače mi je kad nakon doslovce 15 minuta zvonjenja netko konačno digne slušalicu, veli ti di je zapelo, i ti pitaš jel možeš objašnjenje poslat mailom i ladno ti vele ne, moraš osobno doć, no ne možeš do referenta, samo na porti možeš ostavit... No najjače je što sve ide prek javnog bilježnika, i oni mu ne javljaju di je nastao problem a s druge strane se ne javljaju na telefon i nemre se do njih. Kvaka 22. I to tak stoji u ladici 16 dana... Trenutno sam na rakijici, no kak ide, nisu normabeli daleko... ![]()
![]() |
#55533 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Samo nemoj rabljenog Citroena s automatikom ccc... Ovak nešto https://www.njuskalo.hr/auti/toyota-...oglas-34833421 https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-34449685 https://www.njuskalo.hr/auti/honda-c...oglas-34414927 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55534 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55535 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#55536 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55537 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Isto tako preporuka bi bila Kia Carens. Ima gro prostora a nisu preskupe.
![]() |
![]() |
#55538 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
S-cross 1.0 ima 112 konja i 1150kg... Za onih par puta kaj idem pun na more je čisto dovoljan za stavit na tempomat 140 i imat klimu na auto na 21 stupanj. Nisam osjetio da mu je falilo snage na onim uzbrdicama prema Rijeci. 1.4 Turbo ti u prosjeku troši 0.5 litara više na 100km pa vidi dal možeš naći njega, a ima 140ks i mjenjač sa 6 brzina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55540 |
Premium
|
Citroen bih kupio samo novi i prodao do 100 000km. Samo bih morao naći drugog mehaničara, jer moj ne želi ih vidjeti u radioni ccccc... Iznenadio sam se kad sam vidio da S-Cross ima 1150kg, a moj kompakt benzinac 1400kg Inače još jedan odličan auto koji ima mjesta je i30 karavan GD serija (2011-2016) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55542 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() https://prnt.sc/16uye2j
![]() |
![]() |
#55543 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ja sam igrom slučaja i dalje tu i tamo u kontaktu sa svojim instruktorom kako živim relativno blizu pa stalno čujem dojmove o nekim autima kaj nabavlja i mijenja. I prije dvije-tri godine je uzeo C4 1.6HDi rabljeni iz Francuske s nekih 180tkm ako se ne varam i čovjek nije imao jednu lošu riječ za reći o autu, bio je zadovoljan koliko troši, nije imao nikakvih problema s servisiranjem na što se žalio niti na to kakav je auto iznutra. Sad je uzeo prije par mjeseci neki Ford Focus pa ću i o tome čut neko mišljenje uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55544 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije normalan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55545 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Gledam baš nađe se za 15-16 t eura S-cross, mala kilometraža, 2018g., 4x4, 1.4 motor (140ks), automatik, full oprema. Cmax mi je isto ok. Imam i frenda koji fura aute iz Njemačke pa bi meni probrao pa eto imam i tu opciju.... @Nino - WTF? Mobitel i auto? Kad već spominješ, POCO F3 je jako dobra kupnja i super sam zadovoljan a imam i ip11 i S20 doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55547 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
... i povećava masu, a time i potrošnju. Ako možeš, uvezi auto iz DE. Lik koji je radio u Opelovoj tvornici mi je pričao da je za Corsu za HR/Balkan tržište imao check listu od 1 A4 stranice, a za DE tržište 4 lista A4. Drugi lik je uvezao polovni C-Max iz DE. Na prvom servisu mu je mehaničar rekao da taj auto sigurno nije kupio kod nas jer ima 'viška' dijelova u odnosu na one iz naših salona.
![]() |
#55549 |
Premium
|
Mi smo balkan brate, uzimamo smeća i primamo sve šta nam se nudi. Tako nam i treba kad je nase dostignuce u 30 godina samostalnosti velika nula. Pa nasi ljudi kupuju audija sa 300000km radije nego francuza sa 60000km. Audi je audi, francuz je francuz. I onda viče kako nikad nije ulozio nista u audija jer ga je sram ustvari reci koliko je ulozio u njega. Svaki auto s puno kilometara ima ulaganja ali balkan je to, laž do laži. Francuz ili nijemac, u istom cjenovnom rangu isti drek, plastike škripe, materijali jeftini, motori isti klinac, tdi,hdi skoro isto, ekologija da ne pricam, mjenjači pucaju svima. A nijemac svoj auto proda kad dodje na 100000km. Kupi ga neki balkanac gore ,napravi 250000km pa opet spusti na 140000 i tko je sljedeci kupac? Mi naravno. I zato su također neki novi auti namijenjeni nama a neki nisu za nase trziste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55550 |
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Tako je, i osobno bi prije uzeo Audi bez obzira sta ima vise km. Valjda se kad kupujes auto gleda i njegov izgled, ako mi je audi ljepsi izvana i iznutra, sta imam onda gledat francuza?? Ne svidja mi se, ne zelim ga voziti i gotovo. Nije to neka posebna filozofija, njemci imaju odlican dizajn, a sad koliko km imaju to je druga prica. Svatko kupuje ono sto moze, njegove pare njegov izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55551 |
Premium
|
Nekidan sam razgovarao sa frendom koji ima Mercedes salon u Austriji. Interesirao me GLA. Za 40k € kod nas dobiješ osnovnu verziju sa osnovnom opremom. Kod njih osnovni model košta 35k, a za 40k dobiješ vrlo solidno opremljeni model sa boljom motorizacijom. btw, danas vidjeh Audi S5 kabrio. Plavi sa plavim krovom. Izgleda vrhunski.
![]() |
#55553 |
Premium
|
Gledao sam ove godine da bi možda uzeo GLA 250e plug-in hibrid kojeg FZOEU sufinancira sa 40k kn. Uz to sufinanciranje, dođe taman koliko i ICE verzija.
![]() |
#55554 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55555 |
Premium
|
Ima garanciju. Osim toga, nije to Jaguar ili Range Rover koji masovno krepavaju tj. imaju debelo najgori postotak kvarljivosti.
![]() |
#55556 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ali nadam se da će eve dobro proći i da ćeš biti zadovoljan sa autom ![]() Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55558 |
Premium
|
Pomalo.. Nisam još ništa kupio! Stari mi stalno drobi da mi ne treba skup auto jer vozim malo km (6-7k godišnje) i da razmislim o nečemu jeftinijem. Trenutno vozim Qašu 1.6 dCi i vrlo sam zadovoljan njime. Čekam da izađe ova nova verzija pa da vidim kako izgleda i kako se vozi. Navodno bi do kraja godine trebala doći i plug-in verzija koja bi mi bila interesantna za slijedeći poziv FZOEU.
![]() |
#55559 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55560 | |
Premium
|
Citiraj:
Svejedno, ne moraš odgovarat da ne spamamo bezveze, govorio sam o stanju svijesti i zašto mi na balkanu uvijek kupujemo nečije ostatke i DE ,cesto manupulirane brojkama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|