|
![]() |
#62 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovako, meni je freezer bio venica 3000+ na 2,6@1,45V ( minimalno iznad stock napona) su reze bile ovakve idle 28°-30°, load max 43°. Poslije s 92mm ys tech ventom i 2,7GHz@1,55V load max 43°. Da razlika u ventu je ogromna. Po meni ti nije freezer sasvim na sredini proca pomakni ga malo prema sredini. Inače Sonic tower meni bez beda drži 3200+ s ventom koji sam stavio na da puše kroz rupu od dva tornja mi je load 37°a idle 27°da stavim vent između tornjeva bilo bi još nekaj bolje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
edit PostuP čini mi se da komp držiš pokraj radijatora??? temperatura ti ovisi o dobrom propuhu, šumu kablova i temperatura sobe... kako veli masni i da ovisi i o količini paste ( ne daj bože da si nanio toliko paste ko černobil ![]() pošto ne vjeruješ kolika je temperatura i legendarni Masni mi je nabavio Freezera 64 Pro pa sam odmah stavio..... dojam je vrlo velik sa box kulerom sam imao 37 stupnja s dobrim propuhom u kučištu (iz kučišta Chiefteca dva Papsta puše ravno na proc, dakle clockan je na 270x 11) kad bi radio nešto i temp penje na 42 stupnja i kad bi igrao counter-strikea i temp je bila 54 stupnja.. previšeeee ![]() ![]() sa freezerom sam dobio 31-33 stupnja u mirovanju a vidi se koliko vrti samo na 1023 okretaja... ![]() malo nešto browsam penje 35 a igranje counter-strike je 47 stupnja... omg...dosta se smanjio nego na box kuleru.. a usto je nečujan nego box( ništa se ne čuje osim sebe kako dišem).. :clap: :clap: ![]() temperatura sobe je bila 26 stupnja posebna najljepša pohvala ide Masnom jer je imao velike prste u odabiru hladnjaka nego ja ( htio sam sonica pa je znao da neće stati na moju ploču)..:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
dobro, ja ne znam kolika mi je sobna temp, naravno da i to igra ulogu, al kako bilo da bilo pomirio sam se sa situacijom kakvu imam ![]() ![]() Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
skini ga dole provjeri kako je pasta razmazana. Ponovno stavi i malo ga pomakni prema nazad.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a da ga jednostavno odneses van samo dok mjeriš temperaturu i onda možeš bit sretan kaj imaš jako nisku temperaturu. jednostavno ti je to samo moras cjelo vrijeme mislit da je komp stalno bil unutra ![]() ![]()
![]() |
#68 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ajde poslušaj ljude, pa OC-aj proc uz dizanje voltaže! pa prati temperature! pa nemože freezer, samo zato što je to "freezer" držati temp na nekim smiješnim ciframa.. a oni koji viču da im drži idle 27i load 33, njima lažu senzori. ili im je jako hladno u prostoriji i kućištu. meni komp nije u idle radio ispod +17 ni kad sam ga držao na prozoru otvorenih stranica, a u vani bilo 0 stupnjeva C. možeš mijenjat pastu, ili što već, ali bolje temp nećeš dobit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|