|
![]() |
#5221 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja ću navijat za manje favorizirane ekipe. go Suns/Jazz, go Heat/Celtics Objektivno najizglednije finale je Nets-Lakers
![]() |
#5222 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Eh čuj za Jazz , a kontra voljenog Štefa, ne vjerujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5223 |
Premium
|
Hehe, pa da. Volio bih i zbog Babe da Jazzeri naprave iskorak. Štef se još nije ni kvalicificirao što se toga tiče, ali svejedno ![]() Sunsi isto, CP3 preporodio momčad, PG starog kova, zaslužio je kakav takav labuđi pjev ![]()
![]() |
#5224 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja za bradu i netse - volim kako lik igra - čudo kako asiste dijeli. boli me jolly što ga ne vole i misle da nema pojma ili da je fat fuck. naravno da ću i za utah navijati kao i za denver na zapadu. ako je moguće finale: nets vs heat zapad: utah vs denver i onda nets vs utah pa tko bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5225 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Curry indijanac ispao iz playoffa, a to valjda njihovim ludim novinarima koji su cekali z glasovanjem znaci da je ispao i iz utrke za mvpa. za mvp nagradu su ostali evropljanin i afrikanac, ne znam kak ce se amerikanci pomiriti s tim, al uvijek im utjeha moze biti to da je Curry scoring champion sezone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5229 |
Premium
|
Nikad nisam bio ljubitelj greekfreaka, neka ih zgazi heat slobodno ![]() I onda za Luku protiv Clippersa, vec su krenuli zapravo ![]()
![]() |
#5230 |
Premium
|
Meni su i Bucksi i Miami momčadi nit mrde nit mirišu, mogu ispast oboje što se mene tiče . Lijepo Jimmy prodao utakmicu na kraju ![]() Za Luku isto , ali nemaju baš šanse protiv LAC. Bilo bi dobro da se varam i da Zubac stigne ranije na kvale za OI hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5231 |
Premium
|
Hoho bravo Dallas. Ovi LAC su tulaviji nego što sam mislio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5233 |
Premium
|
ful oduševljen memphisom u prvoj --- tako dobro igraju. mislim da su druga najmlađa ekipa. boli me pipi za utah iako je naš tamo - vjerojatno će ih proći, ali neće biti lako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5236 |
Premium
|
Clippersi su patetični. A Lakersi se polako bude , ali je to još daleko manje od onog što mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5238 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Predviđam Denver - Brooklyn finale. Do yaya će biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5240 |
Premium
|
brooklyn ako ne popravi obranu mogu najdalje do finala, ali zapad igra i obranu i to ih može koštat titule. trae young - čudo od igrača. rastura lik. skroz su mi simpa. luka je sam razbio kliperse . baš mi je drago. jebeš kliperse ionako. utah - a što reći . prvi puta u povijesti imaju no1 seed i sumnjam da će to iskoristiti - bumo vidjeli. denver - nema dovoljno kvalitete - ostat će bez goriva prije ili kasnije - da imaju još jednog radnika koji zna dodat ili zabit par trica bili bi skroz ok. miami - dobro je netko rekao - toplo hladno - nisu napredovali od prošle godine ništa. a trebali su. playoff je zakon. memphis - ludnica hahaha - klinci se bore ko lavovi - neka. nema predaje. fear the beard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5242 | |
Premium
|
Citiraj:
Grizliji su me bome ugodno iznenadili. Fajterska ekipa, ima i kvalitete dosta. Past će na neiskustvo jebiga, mladi su. ali dobra perspektiva sve u svemu. Clippersima svakako želim brz odlazak na godišnji ![]() Denver i Utah, slažem se da im nešto malo fali za iskorak. Sve skupa opet kažem, po meni su Lakersi favoriti na zapadu, iako će se tu svi morat pomučit za ulazak u finale. Najbolje posložena ekipa, James i Davis. Na Jamesu se sad već vide godine, ali još može igrati na visokoj razini. Davis će im biti ključan. Na istoku ne očekujem iznenađenja u ovom krugu, jedino je poptuno ovorena knicks hawks serija.
![]() |
![]() |
#5243 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5245 |
Premium
|
Noćas bullying Lebrona na nadobudnom Crawderu haha. Izveli ga vani prije kraja da dođe k sebi. Od ostalih vijesti Bucksi pregazili također nadobudnog Jimmya i ostatak nekarizmatičnog društva. Spremaju se polagano pravi spektakli u polufinalima konferencija. NBA playoff baby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5247 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Luka sve sam radi i slažem u svezi Kristapom. Crowder je solidan ali jako prgav. Više puta sukobio i mjenjao klub.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5248 |
Premium
|
tatum ih je napucao baš onako kao kad te razljute pa im svima hebeš mamicu. sami su si krivi jer ne igraju uopće obranu i pitanje je mogu li oni fizički igrat obranu jako a da im učinkovitost ne pada u napadu u isto vrijeme. trae young opet uništio ny --- kakav igrač . nevjerojatan je. s time da je mogao imati još desetak asista samo kaj su ovi fulali čiste šuteve. luka igra: mavsi vode 30:4. luka izađe : klipersi povedu. ovi ak ne budu počeli trpat klipersi budu okrenuli seriju. obje ekipe igraju dosta dobru obranu. ne bude porzingis dovoljan - mora još hardaway tu barem 15 -20 koševa u prosjeku imat. ako nekim slučajem bude LA finale navijat ću za kinga --- jedniostavno mi ne leže klipersi nikako. trenutačno mi je osim netsa memphis sa morantom i pogotovo atlanta sa youngom top ekipe. nisu iskusni, ali bore se hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5250 |
Premium
|
Metla metlare. |
![]() |
![]() |
![]() |
|