|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ma imao sam ja sve te glupe greške ali sam rekao da sam isključio telefon do kojeg dolazi vanjska linija,on je sranja radio,sad sve super radi da nemaš i ti možda problema s kućnom telefonijom doma imamo 3 telefona samo taj 1 makli i sve super radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
![]() |
![]() |
#97 | |
Plasticni kirurg
|
Re: Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
![]() Kad radi - onda radi kako treba...ali do toga obicno dodjem sa 2-3 pokusaja spajanja i 2-3 "mrtve" veze ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Plasticni kirurg
|
Nista, obrisao sam prijasnje svoje postove. Jer sam sam rijesio problem i to bez t-com majstora. Koji su sve prekopali od centrale do kablova itd... a problem bio u spliteru. hebem ti spliter. Koji mi je tjedan dana uskratio pristup Netu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
uopće se to nisam sjetio iako sam doma i ja to probavao bez splitera sa bez onog telefona sa ovim pa bez onog,da bi napokon otkrio koji telefon pili,ajde sad ti bar radi,ako niš drugo nešto prometa si uštedio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Na svu sreću s vezom nemam već dosta dugo ikakvih problema... Prije mjesec-dva svako malo je veza jebala, stalno su radove na central imali...
![]() |
#104 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Ustedio prometa, a utrosio zivaca. ![]() Jednom me je i kabel hebao, onaj sto ide iz splitera prema modemu. I prekidao vezu. Nemres belivet. ![]() Tak da sam zapocemo prije par sati, opet mirno surfat. No, u tom intervalu mi je dva puta pukla veza. Znate, ono, pa te opet trazi da se spojis. Vidjet cu u par iducih dana, hoce li pucat. A i to se dogadja ponekad, ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
pa to bi iznosilo 23:59:59 sek jer ti je svaki dan reconectanje il tak nekej uglavnom meni je bil vužgan 3 dana. zna mi se neki put togodit da dok ljepo "surfam" veza jednostavno pukne tj. piše network cable is unpluged i onda moram iskopčat ono sranje od mođem aiz usb-a i vratit ga i onda radi normalno opet neko vrijeme
![]() |
|
|