|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima vijek trajanja, od prilike je to 2 godine. Možeš probati korsititi, ja sam u bivšoj firmi zamjenio toner koji je stajao jedno vrijeme, nikako nije printao, boja mi se mrljala, imao onako bijele rupe po papiru, jednostavno nije više valjao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
informatički suradnik
Datum registracije: Feb 2021
|
naletio sam na jedan toner koji je hermetički zatvoren pa ga planiram testirat, a o tintama naravno da je druga priča mislim da se to više niti ne isplati odrzavat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
zašto ne? ja sam nabavio L4150 Epson, boje se kupuju original za ništa love i to u hektolitrima, šalu na stranu, ali 2dcl crne boje košta 100kn i kažu da se može isprintati 15 000 stranica s njom, printer je koštao oko 1600kn, all in one je i daj bože da mi potraje, bio bih presretan za razliku od HP-ovih uber skupih i printera, ali i tonera/tinti
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Prije toga imao ink jet na koji je trebalo paziti oce se zastopati ako se ne koristi, laser je sto se komfora tice vrh. U kvalitetu ispisa necu ulaziti jer mi to nije bitno pa se ni ne kuzim. Printam si neke materijale, dokumente, racune i slicno, a koliko cesto printam se zapravo vidi iz toga sto tri boje u printeru nisam nikad zamijenio, a crnu samo jedno. Sto se tice teme, pretpostavljam da ne bi trebalo bit problema. Ne znam jel neka razlika ako toner stoji u printeru ili ne. Moj se zna upaliti svako par dana pa mozda to trese toner da dulje traje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja pred koji tjedan stavio u svoj HP LJ 2100m originalni HP toner koji je stajao od 2014. godine originalno zapakiran, nikakvih problema. Sve ovisi o kvaliteti praha i tome da li je toner originalno zapakiran. Baš sam bacio pogled u privatne poruke, kupio ovdje na forumu 2 originalna tonera u siječnju 2014. godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|