|
|||||||||||
|
|
#54931 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Prvih 500km odvaljeno sa Nexen nFera SU4 na autu od 258ps i dvije tone. Nakon runflat Bridgestone Turanze iz 2017te mi je ovo pravi preporod. Gume drze ko zalijepljene i po suhom i po mokrom, ASC ne divlja na svakom kretanju sa vise od pola gasa, a osim toga su puno mekse i udobnije od starih. Za 240€ za 4 gume mislim da nisam mogao bolje proci. Iako mi zimske nisu jos za baciti, definitivno ih mijenjam u 10om mjesecu necim zimskim od Nexena. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
#54932 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zanimljivo. Gledam sebi malo gume i Uniroyal (koji je kao neka upper budget © guma) je u mojoj dimenziji nesto ispod 700kn, a ovaj Nexen je sitno preko 500. Koji su downsides? Potrosnja? Buka? |
|
|
|
|
|
#54933 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#54934 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Iskreno meni su sve runflat bile jako bučne. Nisam nikad stavio nove tako da ne mogu reći da li je to sa vremenom postalo bučno ali definitivno su bucnije od normalnih |
|
|
|
|
|
#54935 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#54936 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel može netko preporučiti alat za skidanje obloga na autu? Frend mi je davno posudio neki s kojim nisam mogao ništa. Ili se previše savijao ili je jednostavno puknuo. Pronašao sam ovo, no radije bih čuo iskustva iz prve ruke. https://www.silux.hr/proizvodi/dodat...mium-11-komada https://race-shop.hr/unutarnji-alati...ca-27-kom.html
|
|
|
#54937 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovaj prvi je klasičan činčang kit. Kupio sebi, od tih skoro 20 alata dosad sam koristio tri. Nijedan dosad nije puknuo, koristio 15ak puta. Stvar je da treba upotrijebiti silu, ali imati i nešto osjećaja kod skidanja, te znati gdje su pikse i prihvati na oblogama.
|
|
|
#54938 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ekipa, došlo do toga da idem na prvi godišnji u proširenom obliku i odjednom u Civicu ponestalo mjesta. Za nosače nisam praktički imao nekog izbora pa sam uzeo Thule (one wingbar, šire 80mm). Razmak između nosača je 650, krov mi je tak 1400 otprilike pa me zanima koju kutiju uzet za to? Kakve su ove ne-Thule kutije i koje proizvođače gledati? Idem dva-tri puta na godišnji, volio bi da stanu 2-3 ručne prtljage, a ove ostale gluposti mogu u gepek. Mislim da bi neka od 300-400L bila dosta. Ne trebaju mi stat skije, kajaci i takve stvari . Pa ak imate kakvih iskustava, pucajte. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#54939 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I meni ce ove godine trebati za more thule. Ali nema sanse da ih kupim za jedanput godisnje na more. Tako da sam bacio oko, ima firmi koje iznajmljuju thule, nosace i kutije. Dodje nekih 25-30 kuna dan....znace manje od soma kuna na mjesec dana. Sori znam da nisam nista pametno rekao za veličinu kutije vec sam se nadovezao za thule ![]() |
|
|
|
|
|
#54940 |
|
Premium
|
BloombergNEF kaže da će se cijene EV i ICE-a izjednačiti 2027.g. Mislim da su preveliki optimisti. https://www.index.hr/auto/clanak/poz...a/2276613.aspx
|
|
|
#54942 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prodah Cupru i čekam Opla pa su mi dali EV Corsu dok čekam Moram priznat, za gradski autic je zakon, mogo bi se naviknut bez problema...jedino cijena od 280k kn je big no no. Onak 150k bi bilo ok bez ovakve opreme, al ovo je u 3pm Range je preko 300km po gradu što je i preveć. Kasnije cu ga probat po autoputu, bas me zanima |
|
|
|
|
|
#54943 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() edit: gugl mi je dao neke... |
|
|
|
|
|
|
#54944 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#54946 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Preko greda provukli dva debela štrika (lijeva i desna strana) i samo ga ubacili gore da ga štrik drži i unutra pobacali svu ljetnu opremu ![]() Ne znam je li bio 5 puta na autu, ali služi kao dodatni storage u kući ![]()
|
|
|
|
#54948 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Mas ostavis ga na autu cjele godine, ko neki ljudi kojima se neda skidat kuku s auta a treba im 1-2 dana u godini .
|
|
|
#54951 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
|
|
|
|
|
#54952 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Može li netko tko ima iskustva preporučiti mi neki držač za 2 full size bicikla 29'' za moj auto? Link na auto |
|
|
|
|
|
#54955 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
prijateljev m2 comp iz 2017 škripi na sve strane, užas a veli da je tako i u novim m5icama to moraš bit jebeno felšan pa dat nekih 130 000 laura za movog m5 ili evo 75 000 eura koliko je netko jučer platia za m3cu ![]() |
|
|
|
|
|
#54956 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Predpostavljam da vozis Opela ili Citroena i da su ti svi BMW vozaci trn u oku? Al ne brini, nisi jedini. Pokusajte neki klub osnovati pa ce vam mozda biti navecer lakse zaspati ![]() |
|
|
|
|
|
|
#54957 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
U jbt, mislio sam da će gorit od preporuki za "Tulje" ali izgleda da je i vas uzela groznica ovih SUV/Crossovera/MPV - niko ne vozi kompakte više .Našao par slika kako izgleda 190 kutija gore i meni se ovo čini dost preveliko: https://imgur.com/a/meIoVRW (s tim da su i ovi nosači prema preporukama su krivo montirani. Oba idu negdje na sredine bočnih stakala (znači bliže šajbi - tj. 25 cm od šajbe)... Mislim da ću morat il onu najmanju 140 ili max 175 eventualno. |
|
|
|
|
|
#54959 |
|
Premium
|
Civic nije obiteljski auto i normalno da velike kutije na njemu izgledaju nakaradno. Ako se misliš često okolo vozati s familijom, razmisli o promjeni auta za neki veći.
|
|
|
#54960 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|