|
![]() |
#1 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mozilla
Kako je brzaaaaa! Nije mi dao vrag mira i idem ja tako sinoć skinut Mozillu. Kad ono LETI!!! 5 Puta se brže očitavaju stranice, nije podatak s neta nego sam sad isprobao, Članak na Digit-Life : Mozilla - 15 Sec IE6 - 1min20Sec Super izgleda, kompaktna je , blokira popupove,ima download menager.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
svaki dan u ured za patnte stizu tisuce zahtjeva........ 90% njih je za toplu vodu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Mozilla
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Davno sam koristio program po imenu Propel jako dobar nije koristio cache nego nekakav trik sa proxyima nemam pojma sve u svemu sa njime je sve letilo i osvjezavano je bilo uvijek sve super dok nije istekao trial a nisam ga obnavljao. Mozilla je jedan od 100 takvih programa ali treba traziti sto manji i onaj sto manje pravi nereda na disku.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
probao sam ovaj pheonix nije los koristit cu ga za otvaranje gamespota moze li mi netko locirati kamo sprema cache? trazio sam na disku nisam nasao gdje ga sprema? ima li nacin da se onaj bookmarks napravi kao u ie ili da bude laksi za pristupiti
![]() |
#12 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Savjet za Phoenix, upisite 'about :config' u prozor browsera i dobit cete nesto slicno regeditu. Tamo su sve opcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|