|
![]() |
#31 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Samo pogledaj koliko su mogli Rusi kad su naši proigrali. U par minuta smo došli od -8 na gol zaostatka, i da je bilo 30. sekundi više bi dobili tekmu. Imali smo ozlijede i na prošlom svjetskom pa smo samo od španjolaca poraženi u finalu zbog umora. Rusi su prvenstveno dobili na neobjašnjivim greškama naših, promašivanje cijelog gola iz sedmerca bez da golman uopće takne, fulavanje zicera. Lacković koji je dejlovao ko da prvi puta vidi rukometnu loptu, a kad su Horvat, Dominiković, Buntić i Šprem proigrali zajedno u napadu rusi su bili nemoćni. Lucidnost pojedinca ne možeš naučiti kako blokirati. Vidi ono kaj je Balić napravio portiv norvežana. Idemo do kraja!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 30.01.2006. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Isus Slažem se. Rusi su nas dobili samo zahvaljujući našim nevjerojatnim greškama. Recimo, ja još nisam vidio Metličića toliko dezorijentiranog, poklonio im je 3 lopte za tri lagana gola iz kontri, pa onda onako promašen sedmerac, Lacković cijelu tekmu nevidljiv... Ma bit će dobro, trebao nam je takav jedan poraz da nas malo spusti, a sad idemo do kraja..
![]() |
#33 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Možda su na pročitali ali naši virtuozi se ne mogu pročitati (koja rečenica). Nemaju oni Balića, Džombu, Sulića, Metličića... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: 31:30 Bravo Sprem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
To je bio Kaleb, ali na olimpijskim i to japancima(uglavnom neki zuti su bili ![]() Al kad smo kod doticnog, gdje je on nema ga pa ga nema:confused: BTW dobra tekma
![]() |
![]() |
#38 |
srkalo
|
sva sreća pa pobjedišmo balić malo zatajio mislim da je kaleb ozlijeđen |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Inače, današnja tekma, napeta do samog kraja. Jako smo dobro odigrali u odnosu na prošlu tekmu, Šprem nas je na kraju izvukao s ona zadnja dva gola. Super ![]() Ali još mi je bila dobra fora - minuta je do kraja, mi krećemo u zadnji napad i ja si mislim: "Pa nema teorije da ovaj napad otegnemo na tu cijelu minutu" I na kraju, zahvaljujući time-outima i sitnicama smo uspijeli.. GG ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
TO je bio kaleb protiv koreje. MA svaka čast dečkima ovo je bila prava utakmica GG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobro je prošlo ![]() Sutra će biti frke, nemojte zaboravit da su danas Islanđani dobili Rusiju a na početku prvenstva napucali srbe...baš i nisu p****n dim... Nadao sam se danas da će možda srbi popušit ili da će biti barem neodlučeno...kita...dobili 26:25. Riknuo sam od smjeha kad sam čuo kak su slovenci spušili, na početku je bilo i 11:2 za francuze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
nemam kaj napisati
|
Bit će teško s Islandom ali vjerujem u naše. Bit će pobjeda u posljednjim sekundama. Oni se vole igrati našim živcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas ce biti teze nego sa Rusima, igra koju ima Island nama nikako ne lezi. Jedna stvar kod nasih mi nije jasna. Kad krenemo sa centra, svi hodaju, sto se blizi kraj tekme sve su sporiji. Ako se pogledaju druge repke, svi trce na centar i onda do 9 m na organizirani napad. Sreca nasa jucer da je Sola obranio zadnjih 10 min par lopti jer bi izgubili utakmicu u kojoj vodimo od 1. minute. Da me neko pitao jucer koji od 15 igraca da puca u zadnjem napadu ja bi Sprema stavio na 16.mjesto. Svaka mu cast, usle su mu 2 lopte kad je bilo najgusce. Za danas moramo imati puuuuno srece.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
a.k.a. LOPOV
|
Meni jos Balic nije jasan, jucer je juriso ko protiv rusije al nista nije mogo pogodit, pa je tak pred kraj popusio 2-3 lopte ![]() Koji k je iso sam ganjat gol kad mu nejde ![]()
![]() |
#47 |
Premium
|
"Razigran Balic kao rijetko kada, ima rjesenja kao iz science fiction filmova.." Kidam se kod ovog komentatora. :clap: [edit] POBJEDAAAAAAAAAAA!!!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
HEHEHE , pao i Island . |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
U skupini
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Super Moderators
|
Grčka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
nemam kaj napisati
|
Prvo padaju naši istočni susjedi, pa revanš Španjolcima i u finalu smo. Opet s Rusima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kako vidim opet će biti gusto do kraja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ode SCG! Napokon d anije gol razlike već 4! Pomoglo je ono isključenje srpskog playa. A
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|