|
![]() |
#11641 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mi smo isto zadovoljni sa cijenom na kraju (uračunat Mozaik tj 10 kn popusta po kućanstvu): Kod mene: 179.00 kn Net+TV (200 mbps + osnovni sporcki) Kod staraca: 279.00 kn Net+TV (200 mbps + 2 STB-a za 2 TVa + sva 3 paketa televizije, tj SVI dostupni programi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11642 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ugovor mi je u biti 219kn ali imam jednu poznanicu pa je na tu cijenu -20kn "mozaik" popust. Ja sam čak prodajnu predstavnicu A1 (koja je ostavila papir u susjednoj zgradi) s jednog dummy broja kontaktirao koju mi cijenu za Trio, kao da prelazim s HT-a pa mi rekla 249kn. Inače novi korisnici i prelaz s HT-a ima uvijek najnižu. Ja sam uspio dobiti od A1 prije 2 godine, prva 3 mjeseca 1kn, ostalih 9 mjeseci 85kn, druga godina 220kn. (+15kn modul kasnije) Pa sam sada produžio za 199kn + modul. Dosta skuplje, šteta što još nisam spustio na 169kn kao kolega. EDIT: Brko što ne uzmeš i telefon, samo je 10kn skuplji a imaš neograničeno zvanje bez uspostave
![]() |
#11643 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Na koju foru si dobio popust na starce i njihovu uslugu, a kaj su i oni dobili popust na tvoju uslugu ili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11644 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Bojim se da ne razumijem pitanje. Misliš kako smo oboje dobili 10 kn popusta za Mozaik? Pa tako nam je rekala gospodična iz A1 SZK. Da ako se umozaičimo, da svakome ide 10 kuna dolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11645 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11646 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Je li svatko dobiva svoj račun ili ide sve na jedan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11648 |
Antimićanin
|
Sport Klub prestaje postojati na A1 mreži od 29. ožujka. Kažu da A1 sa njima nije htio obnoviti ugovor. Tako da mi na A1 ostajemo bez Premiershipa, španjolske lige i meni najbitnije - Formule 1. Mamu im nataknem bezobraznu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11649 |
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
Nažalost, očekivao sam ovako nešto sa SK na A1 jer će uvesti Arene od 1.7. al sam isto očekivao da ce šupci sačuvati SK do tad barem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11650 |
Antimićanin
|
Zvao sam SZK. Nemaju službenih informacija. Na pitanje kakav je sad legitimitet ugovora naših kojima je SK bitan dio sportskog paketa - ponovljeno je da nema nikakvih informacija o tome službeno. Sve se nadam da je to patka od Indexa. Jer ni na A1 ni na United Media ne mogu naći tu objavu. Budemo vidili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11651 | ||
Premium
|
Citiraj:
https://hr.n1info.com/vijesti/a1-isk...-i-sport-klub/ Citiraj:
Usput samo da napomenem, danas obavio i ovaj dio iz tvog posta, umozicio dvije fiksne usluge i svakom ide 10 kn dole, zahvaljujem na tvom infu. Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 15.03.2021. u 11:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11652 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Šta sad u sportskom paketu imaš lov i ribolov i to je to. Katastrofa. Na sve načine žele da odem ht-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11653 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Znači PlanetSport im se jako isplatio. Koje su oni milijune na tome izgubili da bi sad samo ukinuli sve to i pustili Areni Ligu prvaka. Znači i Europsko prvenstvno neće biti na A1 jer će biti na SK-u. Ljudima je važnija La Liga i Premier Liga od Lige prvaka. Kakvi mamlazi rade u tom A1.
![]() |
![]() |
#11655 |
Mirko, a ne Harry
|
![]() |
#11656 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
I da dođu Arene opet su kreteni kada HT ima Arene i SK. PlanetSport ne računam da postoji uopće, pogotovo jer je Liga Prvaka opet na Areni od slijedeće sezone. Samo se nadam da mogu raskinit ugovor jer nemislim plaćat TOP paket koji će sadržavat samo Planet Sport. Onda uzet samo internet jer jedini imaju optiku ovdje i to mi treba za posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11657 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Ma vjerujem da će PlanetSport ukinut. I ovako se ništa ne vrti na programima kad nema Lige prvaka.
![]() |
![]() |
#11658 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ma ukinit će Planet Sport sigurno jer Poljska liga nije vrijedna tih para. Nego, evo A1 objave od maloprije. Arene stižu od 29.03. https://www.a1.hr/tko-smo-mi/objave-...jave-za-medije |
![]() |
![]() |
![]() |
#11661 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Razlog više što sam otkazao TV pakete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11663 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11664 |
Antimićanin
|
SK: - Premiership/Championship/FA Cup... - Bundesliga 1 i 2 - MotoGP i podklase - Formula 1 - EURO 2021 u nogometu - NFL - NHL ArenaSport: - UEFA LP i EL - Serie A - Ligue 1 - La Liga Hands down biram SK. I taj Duić i ta Markovićka misle da smo svi idioti. Spalili su more para za PlanetSport govno koje osim LP utakmica nemaju niš. Čak i te utakmice budu sjebane od strane mrtvokurčina od spikera koji su u prijenosu ko da su jučer imali vlasiti parastos. I onda kažu "pratimo želje korisnika". Pratiš ti moj qrac a ne želje korisnika. Ovakav rasplet situacije ne znam je li 10% A1 korisnika htjelo i željelo. Marva. No dobro, bude i ovaj ugovor prošao tj 2 komada. A onda bude opet kma kme kmi kmo kmu. Uffffff. Taman mislio ukinut IPTV kojeg sam 90% plaćao za F1 pa reko ne treba mi više, imam sad F1 sa Arene na SK. I ovi debili zamjene... pa za ranit se tupim i rđavim nožom. Ćaća moj isto popizdio. On pak bez Premiershipa nemre vikend provest po zimi kad se vani nema kaj delat. A i MotoGP obožava. Marva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11665 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad znate zašto ste dobili "povoljne" pakete. Dobro da sam prešao na HT prije 2 mjeseca. Prijemnik je puno bolji i brži, preporodio sam se samo zbog njega. Očito A1 ne može imati sve, puno para su izgubili na Planetsportu. Dugoročno loša politika, a i kratkoročno. Nikad više A1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11666 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11667 |
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
Jel proslo 14 dana od spajanja? Mislim da mozes ako nije. Ali to je neovisno o ovoj promjeni, bojim se da za ovo necemo dobit mogucnost raskida, isto kak je bilo sa Eurosportom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11668 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11669 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj dva uredjaja, sta je od toga sta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11670 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ali nije to sad tema. No da mi je F1 bitna - izuzetno. Nema šanse da nam zbog tog daju raskid ugovora. A opet da mi i daju, kaj mogu kod sebe? Mogu na Tekomov VDSL i paricu koju sam precvikao i bacio van iz zida za preko 200 kuna. Tako da razočaran i ljut po istom trošku dalje ![]() Ovi rozi govnari su mi rekli još 2014. kako su iduća 2 mjeseca ključna za uvađanje optike u zgradu (zgrada 50 metara dalje ima). I danas mi na chatu kažu kako je u planu za 60-90 dana... malo mi falilo da "Danijela" steram u materinu. Tako da od njih ništa. A opet više volim 200/20 i tv kakav je nego 40/10 i SK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|