|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Konfiguracija
Dakle konfiguracija je slijedeća: MB Soltek 75DRV5-C Athlon 2000+ sa Vulcano 7 coolerom 2x 256 MB DDR Samsung PC 2100 Radeon 8500 64 MB RAM-a Modem USR 56K ext. HD Maxtor 80 GB 7200 rpm ATA 133 CD RW Teac IDE 48x16x48 Na sve je to instaliran WINXP nakon bottanja sa CD-a u NTFS -u i nakon toga je redom išlo: Via 4in1 4.45 Hyperion DirectX 9.0 ATI CATALYST zadnji sa ATI www-a za WinXP Audio driveri Nakon toga isproban je 3DMark 2003 i UT 2003 Isto je ponovljeno samo sa 256 MB DDR-a , instaliralo se WinME i za grafičku driveri ATI CATALYST 3.1 za winME Rezultati: 3DMark 2003 malo sporiji pod WinXP-om UT 2003 - malo sporiji pod WINXP-om Programi se otvaraju užasno sporo pod WINXP-om (kad kliknem na ikonu moram dugo čekati) Učitavanje igri traje dugo pod WINXP-om Uvodna animacija u UT2003 ide sporo (pod WINME leti) Napišite što da optimiziram da dobijem bar kakvu takvu brzinu i igrivost. Stvar je samo do OS-a Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Konfiguracija
Citiraj:
Mislim da je problem u tom NTFS-u. Mislim da kad bi bilo FAT 32 da bi sve išlo brže.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Konfiguracija
O optimizaciji je već puno puta pisano.pretraži forum i naći ćeš kako ga optimizirati.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Servisi !
Nisam ništa ni palio ni gasio od servisa, jer neznam gdje se to radi Napiši mi di se to podešava i koje predlažeš da ugasim, pa da onda usporedim rezultate Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
spojio sam tvoj novi thread sa ovim buduci da se prica o istim stvarima i nema smisla otvarati novu temu za svaki detalj i usporavati forum sve smo trebali rijesiti na threadu UT 2003 - WinXP vs WinME speed izvoli odgovor: 1.) CONTROL PANEL - SYSTEM - ADVANCED - PEFROMANCE - VISUAL EFFECTS - ADJUST FOR BEST PERFROMANCE - APPLY - ostani u tom prozoru pa: 2) ADVANCED (tab) - CHANGE - CUSTOM SIZE - unesi vrijednosti: 384 intial size, 768 max size - OK 3) START MENU - RUN - upisi: services.msc- ENTER - SERVICES sad tu imas te services idi na http://www.overclockersclub.com/windowsxpservices.shtml tu su ti sve upute sto ciniti. neces mnogo ovim svim postici ali rad ce ti biti ugodniji a ram je jeftin pa kupi jos rama tako u svijetu rijesavaju sve probleme.
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni su Hyperion driveri sjebali perfomanse generalno...ne mičem se više od 4.43. Morao sam delat re-instal OS-a,samo tako sam ih se riješio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Event Log Network Connections Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) Shell Hardware Detection Task Scheduler Telephony Themes Windows Audio Windows Management Instrumentation |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|