|
![]() |
#841 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Te "deblje" rešetke su giza, gus kakogod. Koji oće i puknut na jako visokim temperaturama. Ja sam ih permetalom rješavao na Bosch ploči koju sam imao.
![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam problem sa ariston velis evo Koju god temperaturu ja njemu stavim, on grije po svom : https://youtu.be/rX4KNjKuv18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Premium
|
Evo dobio sam odgovor ekstremno brzo. Duže sam tražio kontakt formu nego što im je trebalo da dobijem odgovor: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Dečki, da li znate nekog majstora koji servisira perilice suđa? Imam Blomberg perilicu, stara negdje oko 10 godina, ful zadovoljni. Počela ispod kapati voda, rastavim ju ispod i vidim da curi na spoju posude za sol. Zval sam par servisa (Zg) koji imaju u ponudi servis Blomberg i nažalost vele da ne dolaze u zagorje (Krapinske Toplice) ![]() P. S. Našao nekog lokalnog "majstora" i veli da se to ne isplati popravljati, da je Blomberg šrot. Wtf.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Slikaj malo da vidimo, tako sam ja na nekoliko foruma kada sam imao probleme s tehnikom, opisao problem i slikao gdje se javlja itd. Pa su mi drugi, očito serviseri napisali u čemu je problem i kako zamijeniti. Tako sada sam mijenjam opruge na suđerici i popravljam manje kvarove. Mogao bi i ti
![]() |
#852 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
|
Pitanje oko stavljanja ugradbene ploče (staklokeramika plin+struja): S čime zalijepiti/silikonirati okolo? S novom pločom došla samo nekakva jadna spužvica, samoljepiva traka širine 1 cm. Na staroj ploči koja je dotrajala bilo je isto taka izolacija ispod i prvi put kad se nešto prolijalo je prošlo ispod i nakapalo dolje u element ![]() Tako da bi sad to htio izbjeći. Mislio sam samo malo ispod ruba silikonirati da se ne vidi, a da u slučaju nezgode se ne prlja ispod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sve s pirolizom bi trebale imati lock. Citiraj:
Dok sam istraživao aparate za sebe, našao sam na dosta mjesta da su perilice (neznam ostalo) uglavnom Whrilpool slabiji modeli.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 09.02.2021. u 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima netko iskustva s ovom mikrovalnom? https://www.ikea.com/hr/hr/p/vaermd-...crna-10430698/ 1000kn jeftinija od drugih konkurentnih, a čak je i jača od drugih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
On nema nikakvih problema Ako te nešto specifično zanima reci.sestra ima amico https://edigital.hr/ugradbene-mikrov...ecnica-p489465 Isto nije imala problema, godinu i pol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
A ne bi ništa drugo osim Electroluxa kupio, ali ova iz IKEA-e je "no name" pa bi eventualno bi uzeo nju. 5 godina garancije, 800W za 1100kn, mislim da ne mogu fulat. A nije da mi se daje 2500kn za Electrolux s obzirom da imam trenutno 2 samostojeće mikrovalne, pa mi je to još uvijek bude ili ne bude. Ali ako je ova iz IKEA-e dobra, uzimam za vikend, samo da nema nekakav major issue koji ne vidim. Ako nema, 5 godina da izdrži, kupim drugu. Dimenzije odgovaraju ostalim "standardnim" mikrovalkama, ima defrost, ima sve što trebam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
MATÄLSKARE pirolitička pećnica: odlična mi je, jednostavna operacija, nema touch pizdarije na sebi, bolje radi od 2 druge Candy što imamo i ima fora feature da ti se lampica ugasi kad dođe na temperaturu dok ostale imaju audio alarm kojeg možeš propustiti ako nisi u istoj prostoriji. Također svjetlo se pali kad je otvoriš i dolazi s 2 tacne. Perilica 45cm (ne znam sad ime), radi bez greške, proicira na pod, laka za montažu i na više kuhinje (meni je recimo 94cm visina), dok ostale perilice nisam mogao dignuti dovoljno visoko da se uklope s ostatkom kuhinje i frontom. Indukcija 1999kn (ne znam model opet), odlična, ekstremno brzo zagrije sve pogotovo na P modu (boost valjda), sviđa mi se što za razliku od Beka ima odvojene kontrole za svaku ploču dok kod beka i nekih drugih prvo izabereš ploču pa onda sa +/- biraš snagu. Ovo je puno brže i intuitivnije. Napa (neka najjeftinija nadgradna) - vuče brutalno jedino je malo bučnija ali pošto vuče dobro i na najslabijoj snazi nije problem, lijepo izgleda (inox) i ima ugrađene led lampe. Ne vidim potrebu za skupljima. Jedna od perilica mi je došla s lagano udubljenom bočnom stranom i kad sam ih kontaktirao ponudili su mi zamjenu ili 750kn povrata novaca uz normalnu garanciju 5g, a pošto se to ne vidi i ne smeta uzeo sam to. Kod njih mi se sviđa što možete dobiti sve zamjenske dijelove (možda više primjenjivo na namještaj) i to često besplatno. Primjerice pukne vam neki nosač ili izgubite nešto - poslati će vam besplatno sve što vam treba.
![]() |
![]() |
#864 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Za tih 3000kn imate puno bolje pećnice i s pirolizom. A ne znam zašto kupovati ugradbenu mikrovalnu, to je po meni bacanje novaca a uz to zauzima puno mjesta i ružna je. Meni je ljepše ovako, uz nju mi još stane i mini linija a zvučnici na vrhu kuhinje. ![]()
![]() |
#865 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Svatko radi kad poželi , i ja isto nemam ugradbenu ali tvoja izjava da je ovako ljepše mi nikako ne sjeda 😂 Kad budem radio novu kuhinju isto ću staviti ugradbenu čisto da se prostor zatvori? Da izgleda ljepše . I nije ovo skupa mikrovalna. Ja sam LG normalnu platio 1500 kn (grill,inverter,zdravo pečenje bla bla) Mommi mislim da nemaš šta razmišljati onda. Uzimaj tu |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li tko iskustva s pećnicama koje imaju i mikrovalnu funkciju u sebi? Koliko vidim u uputama, to je pećnica, mikrovalna i grill i s tim se još nisam susreo. Muči me ovaj mikrovalni dio. Mikrovalnu ne koristim praktički uopće, osim tu i tamo za podgrijavanje, pa mi je sad cijeli ovaj mikrovalni dio u pećnicama s metalnim tepsijama i rešetkama čisti SF ![]() Došla je sa stanom, pa si ne mogu pomoći nikako drugačije nego da se naučim raditi s njom. ![]() Tu su kompletne upute. Model je Smeg S201x https://www.manualslib.com/manual/15...-1.html#manual
![]() |
#868 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidiš meni su ugradbene mikrovalne odron teški jer su ogromne izvanka, a nemaju mjesta unutra ništa više od standalone. Također su 2-3x skuplje i zauzimaju više mjesta te kad ti crkne puno sreće da nađeš neku koja će ti se upariti s ostatkom kuhinje dok standalone bez problema sakriješ iza vratašaca ako ti je estetika bitna.
![]() |
#870 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ugradbena mikrovalna u kombinaciji s indukcijom, ugradbenom pećnicom, crnom napom, granitnim crnim sudoperom i slavinom, na bijeloj kuhinji izgleda kudikamo modernije, ljepše i točno onako kako ja želim nego ovo što si ti stavio. Radim kuhinju od 50 000kn, tako da, ne drži vodu ova tvoja mikrovalna. ![]() Ali manje važno, nećemo sada tko ima većega, trebam ugradbenu, crnu, jedina opcija. Citiraj:
Mislim, ova mikrovalna je no-brainer. 1000kn, 800W, 2.5 jeftinija od Electrolux, 100W jača, 5 godina garancije (koje Electrolux trenutno ne nudi). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|