|
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
tjooooooooooooj,ja sad tek vidim da nema prijemnog za izvanredni studij pitup-a ja imam samo 195 bodova iz srednje,koju sam zavrsio prije par godina i sta, sad se nadam da cu upast? bas je sistem banana ,radovao sam se prijemnom ispitu samo iz razloga da si osiguram mjesto za studiranje....posto nikako nemogu studirat redovno neeg moram izvanredno a u zabok primaju samo 110 ljudova pa nemres vjerovat jedan veliki "joj" u trajanju 5 sekundi |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da nemaš razloiga za brigu. U Križevce su upadali ljudi sa 150 i manje bodova. Samo odi na prvi upisni rok i mislim da nemaš razloga za brigu. 195 bodova je sasvim pristojno za taj "faks"
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
uf,nadam se........ma sve je to danas pod navodnicima i to velikim........sve je to banana......kad je doslo do toga da jedan konobar radi ko informaticar a informaticar radi ko konobar...samo zato sto je konobarov stric frend sa direktorom firme.......ma jooj...isfrusstriran sam maksimalno zivotom i nacinom u HRV.....pa kad zavrsim faks te 3 ili 5 godina pa ak nebudem imo pristojan poso za pristojne novce...pa mogu si komotno pucat u čelo.... jos da je upast i milina |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Dižem temu iz mrtvih, al ima li netko u arhivi taj strip? ![]() |
|
![]() |
![]() |