|
![]() |
#1 |
Salesman
Datum registracije: Nov 2001
|
VIA 4 in 1 razlike!
Dakle koja je razlika imedju "VIA 4-in-1" i "VIA Hyperion 4-in-1"? Unaprijed zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja osobno nisam vidio nikakvu razliku. Hyperion satro poboljsava performanse VIA KT400 i P4X400 nesto chipsetova. Mislim da je jedina razlika sto hyperion ima novi AGP driver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Kolko sam ja vidio Hyperion jest brzi, ali to ti je red velicine 0.5% (ako)... ima nesto noviji/brzi agp driver, i to je to. nista revolucionarno.
![]() |
#4 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Devil
|
Citiraj:
Meni na KT133 Hyperioni cak usporavaju sistem, tak da su mi stariji VIA 4 in 1 bolji (bar tak veli 3D Mark 2001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
po meni su najbolji via driveri oni koje ne stavim..imao dve via chipset ploce i fala bogu sad sam na nf2..ne zelim se kurciti ni nista nego mi je via s tim drajverima digla zivce..valjda sam 500kn do sad potrosio na impulse da skinem njihove drajvere svaki put kad napokon isprave gresku... a da sam slusao zagovornike intela prije godinu-dvije ne bih kupio nes na via-i...nisu za ludu intelasi bjezali od via-e ko od vraga...samo sto je zalosno da je mozda via ta koja baca veliku sjenu na kvalitetu amd-a... znam dosta ljudi koji su prije godinu dve kupili amd-a i vise ne zele cuti za to ime...uzasna nestabilnost..problemi ovaki onaki..a sve je to mozda zapravo via zakuhala... npr.kupio sam starcima prije godinu i pol gigabyteovu plocu za 400 kn u ducanu s amd chipsetom..taj jeftini srot se jos nije srusio..NITI JEDNOM...dok sam ja sa abiticama imao tu i tamo neki problem...naravno via driven.... sori ljudi sto je malo offtopic ali to je savjet buducim kupcima amd ploca...dajte 100-200 kn vise da se maknete s VIA-e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: VIA 4 in 1 razlike!
Citiraj:
4.43-izvrsni Hyperion-teško sranje To je moje iskustvo,meni su dosta usporili stroj. A i hrpa ljudi se žalila na njih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Kome se to ruši
Prvi put u životu čujem da se nekome nešto ruši na VIA 4in1. A za sada sam promjenio 6 konfiguracija sa raznim VIA chipsetovima - nika nikakve frke. Tipa kome se ruši sjeb**i su neki VOODOO black magic susjedi garantirano. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|