Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2003., 21:36   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ADI monitori

Nekda su bili ok radi omjera uloženo / dobiveno (vrijeme Ndine ili Vam Polarisa). Pa mislim pun kufer tih 14, 15 i 17 iz tog vremena još uvijek radi bez greške, e pa sada je li netko vidio, probao ili kupio jedan od ova dva modela pa da mi kaže je li to što valja.

ADI 17" MicroScan P750, Pure Flat Tube, PnP, 97 kHz, 1600x1200/75Hz, 0.25mm, TCO99 = 1490 hrvatskih novaca

ADI 17" MicroScan F750, Diamondtron NF Tube, PnP, 97 kHz, 1600x1200/75Hz, 0.25mm, TCO99 = 1665 krznenih životinja

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2003., 23:58   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ovako odoka mi se ne čine kao nešto dobro. Prvi bi trebao biti lošiji model a drugi ima Diamondtron cijev koja i nije biser kvalitete. Takvu gledam svaki dan.

Mislim da nije to za tvoje potrebe. Razmisli o nečem boljem.

Niti jedan uređaj više neće raditi kao nekadašnji Grunding ili Philips televizori. Ti su trajali i trajali. Na žalost to je prošlo svršeno vrijeme.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.03.2003., 00:02   #3
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
E sad, race, ti bi i ofce i nofce Nema vise kvalitete u danasnjoj izradi el. komponenata, ali zato si svatko moze priustiti televizor i radio Ja osobno mislim da je Adi good deal. Vidio sam na nekim mjestima jaaako stare Adi-je koji jos uvijek rade bez problema, a sa novijim modelima nemam bas iskustva
Staro 08.03.2003., 01:11   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Nije za mene

Monitor ne bi ja sebi, već frendovoj curi koja ima ogranićen budget, pa da joj uguram neki 17" (njoj se sviđaju ti ADi (žena ima čudan ukus)) pa sad se i ona i ja dvoumimo između ta dva. Nisam niti jedan od ta dva nikome uvaljao pa ne znam kaki su, a baš MORAM izabrat jedan od njih.

BTW oni LG 19" F900P bi trebalo izbjegavati u širokom krugu. Frend je sinu uzeo jedan, taj nije htio nikako pamtiti postavke za brightnes, contrast, ma bilo šta. Vrati on njega i kako kažu ne popravljamo već odma dajemo drugi (s razlogom ) dobije sutradan drugi i taj je nakon tjedan dana exploatacije dobio ljubičasti poprilično doebeli rub dolje ljevo (ne pomaže demagnetizacija iz monitora), za nešto što košta 3.000,00 krznenih životinjica to je ipak previše.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 08.03.2003., 09:01   #5
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

adijevi monitori nisu baš neš, govorim to iz iskustva.Kad bi mogao kupiti neke druge predložio bi ti LG 795ft, ali to je malo više od dva soma.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2003., 16:02   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

E novaca

Moš birat monitor kakav oš kada imaš lovu za to, ali kada ti kažu mi ne damoza monitor više od xy novaca i još bi da izgleda ovak, nemaš baš manevarskog prostora.

Staro 08.03.2003., 16:50   #7
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Dragon gledaj to ovako, nećeš ti gledati u njega

Nemoj me krivo shaviti, ali vjerujem da će gospodićni Diamondtron cijev biti i više nego zadovoljavajuća.

Ako ideš previše filozofirati i preporučivati im Samsung za 2.500 repaša gledat će te kao kenju. Tha pa u Techo Maxu u King Crossu ima 17" za 1.200 Kn.

Nakraju će kupiti Aoc ili nešto još gore za par Kunkasa i tebi komentirati kak nemaš pojma, tha pa kak su oni našli ovako genijalan deal

Ovo govorim pod predpostavkom da su laici. Mislim dogodile su mi se ( i ne samo meni ) takove stvari. Netko te pita za savjet, ti mu ga daš i debil kupi konfu za 4.000 Kn i on presretan. Tjedan dana kasnije - zakaj mi ne radi UT 2k3

Moj prijedlog, neka si kupe pristojnu Diamondtron cijev. Slažem se da nije najbolja, ali za ljude koji bulje manje od 4h dnevno je i više nego dobra

my 2 pezos ....
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2003., 16:55   #8
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Krivi button .. sorry
Staro 08.03.2003., 17:11   #9
marac
Premium

marac's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Paske

Ako ideš previše filozofirati i preporučivati im Samsung za 2.500 repaša gledat će te kao kenju. Tha pa u Techo Maxu u King Crossu ima 17" za 1.200 Kn.

Nakraju će kupiti Aoc ili nešto još gore za par Kunkasa i tebi komentirati kak nemaš pojma, tha pa kak su oni našli ovako genijalan deal

my 2 pezos ....

Samsung, LG ostala skvadra su jedno veliko smece od monitora!
Pravi monitori oduvijek su se odazivali na imena Eizo, Sony, Micubisi, Nec, iiyama..........................
marac je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2003., 17:23   #10
sNNooPY
Premium
Moj komp

sNNooPY's Avatar

heeh..da..imao sam ja atija (14" koji je nakon 7 godina dobio "pink screen").
Sad je definitvno najbolji monitor Sony (naravno sa Trinitronom). Vidjeh na djelu Sony 19" uparen sa Matrox G550, slika je SAVRSENA. al mu je zato cijena...uzas.
Blize realnosti je Samsung, i drzim da su oni trenutno HQ monitori.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.03.2003., 18:22   #11
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Originally posted by marac
Samsung, LG ostala skvadra su jedno veliko smece od monitora!
Pravi monitori oduvijek su se odazivali na imena Eizo, Sony, Micubisi, Nec, iiyama..........................
Slažem se, ALI Dragon je pitao koji od dva Adi monitora, zbog cijene.

Pa kvragu, normalno da je monkas za 5 K kuna bolji od Adi-a za 1,7 ( DUH )

Osim toga većina ljudi ne gleda jako dugo u monitor, tako da ima top notch high end niti ne treba, niti su ga spremni platiti.

Tako i tako bez dobre grafulje nema niti dobre slike, pa makat monitor bio Galaxy klase. Ja još uvijek žalim za Ati 8500 - slika prema GF nebo i zemlja.

Brijem da cura o kojoj Black Dragon prića nema G550 isl. već GF4MX xxx karticu.
Staro 08.03.2003., 19:06   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Računam na ATi

Žena će imati ATi 9100 pa brijem da će to spasiti ADi monitor, bu bolje izgledalo. Nije ATi Matrox ali nije niti daleko

Staro 08.03.2003., 22:59   #13
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Vedo

Nije ADI ništa lošiji od LG-a i Samsunga.
vedo je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2003., 08:22   #14
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

LG i Samsung su bolji monitori od ADI - ja.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2003., 09:40   #15
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Pogledaj Belinea-u. Ja imam 103040 17" jec 2 god i mogu rec da je bolji od brdo drugih koje sam vidio. Jest da mu je max rez 1600*1200/60Hz, ali u ono vrjeme za 17" monitor ta je rez bila rjetka. Sad noviji modeli imaju vece rezolucije i osvjezavanja. Ne sjecam se u kojoj firmi sam ga kupio, ali isplati ti se barem pogledati.
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno