|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Čudan "problem"
Kupio sam novi komp, konacno ![]() Sve stima kako spada ali ima jedna stvar koja me muci, naime imam AMD A64 3200+ i Gigabyte 6800GS i sada dok su nstalirani driveri od Nvidie za graficku karticu, kada udjem u Task manager CPU usage mi skace od 15 -30%, a kada izbrisem drivere od kartice onda stoji na 0% kada se nista ne radi na kompu, sada mi nije jasno zbog cega koristenje CPU-a varira kada su instalirani driveri od graficke, a na sistemu se nista ne radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji chipset imaš na ploči?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Epox 9NPA+ Ultra, ali zanimljivo, dok god nisu instalirani driveri od graficke, onda je zauzece 0%, cim su instalirani driveri zauzece procesora se dize i varira kako kada, gledao sam malo po netu, mislim da je to normalno barem dok ne dodje novi bios za grafu ili takvo nesto...., ako neko ima kakvo rijesenje molio bih da ga iznese ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Neznam dali je to problem u grafičkoj ili, da im je vratim??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nije moguce da niko nezna u cemu je problem:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jesi stavljao originalne drivere sa cd-a ili si skinuo s neta nforce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Oba sam stavljao ali opet ista stvar ![]()
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jesi li s driver cleaneorm cistio stare drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Sve u svemu to nije problem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
He he, a jbg znas akko je, rijesija sam nakon 3 godine novi kompjuter i sada zelim da sve stima kako spada, pa me to nerviralo... A danas sam instalirao RivaTuner i prvo sam smanjio brzinu okretaja ventilatora na kartici na 20, tako da mu je sada temperatura oko 42°, sto je super ja mislim, i ukljucio sam opciju u RivaTuneru, nalazi se pod Compatibility a zove se "Enable motherboard chipset compatibility mode... Nakon ovoga zauzece procesora se smanjilo tako da je sada negdi oko 1-10%, ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Xtr3m3 Skini s neta XTreme-G drivere za grafičku pa probaj s njima... |
![]() |