|
![]() |
#1081 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Jesam. Jučer nije htjelo raditi, a danas, nakon instalacije novog firmwarea na svaki mogući tip enkripcije koji odaberem lupa "wrong password format". AQ pass je sigurno dobar.
![]() |
#1082 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Tisak cijena izvrsna također. Šteta da nema hrvatsku lokalizaciju i da se nije pojavio prije mjesec dana, bio bi apsolutni best buy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
"There is no H.265 HEVC support, the ability to receive encoded stations through a built-in card reader, and the ability to play media files over the network or via USB." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
https://www.abcomeu.com/ab-cryptobox-702t-mini Tuner & Band Switching Type (front –end)DVB-T2 Compliant (MPEG2/H.264/H.265) Terrestrial – DVB-T2Support all DVB-T2 modes including multiple PLP and MISO、SISO Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Nemam pojma sto ima/nema, samo sam citirao tekst ispod testa na Youtube-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() PS. Usput, prvi put sam se u živo susreo sa VOX TV-om i radi čisto ok za 32" TV od 850 kn ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 08.11.2020. u 09:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
LCN = Logical Channel Number
Tvornički je uključen pa sam sortira programe kako ih nađe i nemaš mogućnost kasnije sam sortirati redoslijed programa, ako ga postaviš na isključeno u postavkama se otvori/prikaže opcija za premještanja programa. EDIT. Dok sam se ja bavio multitaskingom (na tri foruma) već si dobio odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako ima netko problema da ne može naći HD programe na 4k TV-u (Philips u mom slučaju), ja sam našao riješenje nakon 6 mjeseci. 1. Napredno pretraživanje digitalnih kanala - regija/zemlja: Češka Republika. Tamo naše 105 programa (uključujući naše HD programe). 2. Nakon toga prebaciti na Hrvatsku i ponovo pretražiti. I ona nalazi sve programe koji nisu zaključani. ![]() Nakon 6 mjeseci, napokon imam HD programe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napravio si dupli posao, mogla je ostati Češka samo kasnije manualno promijeniš jezik za menu, teletext, titl na hrv / eng. Nije to ništa novo, kako koji proizvođač / pamet, ista je stvar za A1 - Bnet i DVB-C gdje obično igra Njemačka / Nizozemska, dok je na Hrvatska niti ne nudi DVB-C / Cable. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ima tko da ga koristi preko cec-a. Ok radi na jednom daljinskom? Sent using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Pa sam zato napisao ovdje, možda nekome pomogne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Moderator
|
Ma naravno, bitno da se riješio blem, ovo sa zemljom je inače poznati štos. Tko nam je kriv šta "naši" ništa ne dojavljuju / zahtjevaju od proizvođača. Evo Philips sve poludio pa čita tamo neki pdf na hrvatskom od nekog OiV 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Jel tko spajao dvbt2 prijamnik sa TV-om koji ima scart putem nekakavog "HDMI to scart" kabela/adaptera i ako da, može li info gdje ste uboli taj kabel? Na starom TV-u na koji želim spojiti prijamnik postoji pravokutni SCART, činč SCART, DVI i D-SUB priključci a na T-Comovom prijamniku je HDMI te AV izlaz u obliku 3,5mm rupe. Imam nekakav prastari kabel koji ima na jednom kraju 3,5mm a na drugom tri činča no ne radi kad ga uštekam u ovaj AV izlaz na prijamniku. Također razmišljao sam o adapteru DVI-HDMI no pretpostavljam da onda neću moći dobivati zvuk (u TV opcijama stoji da je to "PC port"). Ako imate savijet kako da to spojim, slušam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Moderator
|
U A1 - Bnet temi smo spominjali taj (sada "moderni") AV out kabel, je 3.5 jack ali sa 4 kontakta a na drugoj strani mogu biti chinch - evi ili scart, da bude zabavnije postoje dvije pod varijante šta je na kojem kontaktu: https://dashcamtalk.com/forum/thread...ut-jack.32276/ https://pinouts.ru/DigitalCameras/so...e_pinout.shtml https://pinoutguide.com/Audio-Video-...k_pinout.shtml ... pa ti sad pogađaj po kojem standardu je napravljeno / spojeno u boxu. Za HDMI varijantu, postoje HDMI to analog konverteri ali je to obično skuplje i još teže nabaviti. Nema smisla uz gornju varijantu sa AV kabelom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Premium
|
evo našao sam manual od TV-a i ima i PC-audio 3,5mm ulaz, stoga mi se kao najbolja opcija čini ovaj HDMi to DSUB&audio ili u ovakvoj verziji (čisto info radi, jel potreban ovaj što ima i dodatno napajanje?). TV ima rezu od 720P pa mi je nekako glupo spajati dvbt2 prijamnik na njega putem scart-a ili sam u krivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Moderator
|
Provjeri (ako piše) kada se koristi DVI ulaz kako ide audio, jeli kroz DVI ili koristi 3.5 audio ulaz kao sa VGA ? DVI varijanta bi bila dobra jer se koristi digitala a na analog (trebala bi biti bolja slika). HDMI to DVI kabel bi trebalo već lakše naći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
|
koliko vidim, samo se ušteka u dsub ili dvi i audio u pc-audio (3,5mm) (vrijedi i za dvi i za dsub) razumijem da nema konverzije iz digital u analog ako uštekam iz hdmi u dvi no nigdje ne vidim "hdmi to dvi & audio" adapter, a i iz iskustva znam da razlika u kvaliteti slike ne postoji prilikom takve konverzije tako da mi se čini najjednostavnija opcija ubosti ovaj "hdmi to dsub & audio" adapter za 15kn |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|